İzmir'de Terör Operasyonu; 10 Kişi Yakalandı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, eli kanlı terör örgütü PKK/KCK'nın talimatları kapsamında faaliyet gösterdikleri iddia edilen 10 şüpheli ile ilgili yakalama ve gözaltı kararı çıkardı.

07.03.2019-10:33 - (Son Güncelleme: 07.03.2019-10:24) İzmir'de Terör Operasyonu; 10 Kişi Yakalandı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, eli kanlı terör örgütü PKK/KCK'nın talimatları kapsamında faaliyet gösterdikleri iddia edilen  10 şüpheli ile ilgili yakalama ve gözaltı kararı çıkardı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, şehir genelinde gerçekleştirildiği operasyonda 10 zanlıyı gözaltına aldı.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, pek çok örgütsel doküman ve dijital materyal emniyet güçleri tarafından ele geçirildi.

Zanlılar, gerekli işlemler için İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

İRAN'LA PKK'YA KARŞI ORTAK OPERASYON

Diğer yandan, İçişleri Bakanı Soylu, İran'la PKK'ya karşı ortak operasyon yapılacağını duyurarak, "PKK'ya dönük, İran'la ortak operasyon gerçekleştireceğiz. Bu hususta adımlar atmaya çalışıyoruz. Karşılıklı istihbari değerlendirmemiz söz hususu" diye konuştu.

Soylu, "Murat Karayılan'a çağrı yapayım, sözde şehitler katalogu çıkarıyordu, 2018'de neden çıkarmadılar, hadi çıkarsınlar. PKK tarihinin en kötü dönemini geçiriyor" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal