İzmir'de Bir İş Yerinde Yangın Çıktı

İzmir'de bir iş yerinde korkutan yangın çıktı. Buca ilçesinde bir imalathanede meydana gelen yangında bir vatandaş ile kedisi mahsur kaldı. Mahsur kalan kedi ile adam, itfaiye ekiplerinin çabası sonucu kurtarıldı.

05.04.2021-09:47 - (Son Güncelleme: 05.04.2021-11:32) İzmir'de Bir İş Yerinde Yangın Çıktı

Alınan bilgiye göre yangın, akşam saatlerinde Seyhan Mahallesi'nde yer alan üç katlı binanın ikinci katında olan bir polyester imalathanesinde gerçekleşti. Henüz nedeni bilinmeyen bir durumdan çıkan yangını fark eden çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

YANGIN EKİPLERİN MÜDAHALESİ SONUCU SÖNDÜRÜLDÜ 

Yangın sırasında imalathanede mahsur kaldığı belirlenen yaşındaki Server Avcı ile kedisi 'Minnoş'u kurtarmak için çalışma başlatıldı. Avcı ile kedisi, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kurtarılırken, yangın da ekiplerin müdahalesi sonucu söndürüldü. Vücudunda Yanıklar olduğu belirlenen Server Avcı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. 

YANGINLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLADI 

Çıkan yangında dumandan etkilenen kediye de İzmir İtfaiyesi'nde görevli paramedikler ve sağlık çalışanları tıbbi müdahalede bulundu. Yanık tedavisi uygulanan ve oksijen desteği verilen kedi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne teslim edildi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal