İYİ Partili Paçacı: Kılıçdaroğlu Son Dönemlerde Tekil Konuşuyor

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun son zamanlarda sürekli tekil konuştuğunu ifade ederek sunduğu vaatlerine yönelik ''Madem birlikte bir hükümet kuracağız, bunları bize sordunuz mu?'' diye sordu.

07.09.2021-11:42 - (Son Güncelleme: 07.09.2021-12:14) İYİ Partili Paçacı: Kılıçdaroğlu Son Dönemlerde Tekil Konuşuyor

Habertürk gazetesi yazarı Muharrem Sarıkaya, Millet İttifakı dinamiklerinden bahsettiği 'Tekil dağınıklık' başlıklı yazısında İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı ile yaptığı görüşmeye yer verdi.

Sarıkaya 'Tekil dağınıklık' başlıklı yazısında Millet İttifakı bileşenleri arasındaki bütünlüğün dağıldığı, meselenin adaylık tartışması üzerinde dağınıklığa dönüştüğü ifade etti.

PARTİ KADROLARI RAHATSIZ

Sarıkaya yazısında Kılıçdaroğlu'nun öğrencilere yönelik verdiği vaatlere değindi ve  ''Anlaşılan o ki bu politik dil ortaklar arasında alınmaya yol açmaya başlamış. Aktarıldığına göre partilerin kurmay kadroları bu söylemden duydukları rahatsızlığı birbirlerine de iletmiş'' şeklinde yazdı.

SON DÖNEMLERDE TEKİL KONUŞUYOR

Sarıkaya, görüşme sağladığı İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı'nın da Kemal Kılıçdaroğlu'nun son dönemde sürekli tekil konuştuğundan bahsettiği ifadelerini aktardı. Paçacı ifadelerini "Gençlere, esnafa, çiftçiye, KHK’lılara vaatlerde bulunuyor. Bu vaatler bizim açımızdan da olmaz şeyler, karşı çıktığımız durumlar değil. Ama biz ortak bir hükümet için ittifak halindeysek, en azından öncesinde bunları ortaklaşa kararlaştırmalı ve ortak bir dille birlikte açıklamalıyız. Madem birlikte bir hükümet kuracağız, bunları bize sordunuz mu? Öncesinde bir program yapmadan bu tür açıklamalar doğru değil. Bir taahhüt varsa, bunu CHP veya İYİ Parti yapacaksa, ortaklarıyla görüşmeli, karşılıklı görüş alındıktan sonra açıklanmalı…'' şeklinde sürdürdü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal