CHP Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz Taciz İddiasıyla Görevden Alındı!

CHP Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz, parti binasında çalışan çaycı kadını taciz ettiği iddiasının ardından ses kayıtlarının ortaya çıkması sonrası görevden alındı.

06.09.2021-12:29 - (Son Güncelleme: 06.09.2021-13:02) CHP Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz Taciz İddiasıyla Görevden Alındı!

CHP kadına şiddet ile taciz ve tecavüz gibi konuları gündeme gelmeye devam ediyor. Kadın haklarıyla ilgili yetersizliklerden şikayet eden CHP'nin içinde ise taciz ve tecavüz olayları ise bitmek tükenmek bilmiyor.

CHP'DE TACİZ OLAYLARI BİTMİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz, henüz ismi bilinmeyen parti binasındaki çaycı bir kadını taciz ettiği iddiasının ardından ses kayıtlarının ortaya çıkması üzerine CHP Genel Merkezi tarafından görevden alındı.


AHLAKSIZ TEKLİFTE BULUNUYOR

Olay anına ait olduğu iddiasına sahip ses kayıtlarının sosyal medyada ortaya çıkmasının üzerine birçok kullanıcı tarafından tepki aldı. Ortaya çıkan ses kayıtlarında CHP İl Başkanı Oğuz'un kadına ahlaksız teklifte bulunduğu duyuluyor. kısa sürede sosyal medyada yüksek yankı uyandıran ses kaydında Oğuz'un kadına yönelik ısrarcı tavrı ise dikkat çekiyor.   

Ses kaydında yer alan ve tacize uğrayan kadının o anlarda yaşadığı korkunun sesine yansıdığı duyuldu. 

Kayıtta çaycı kadının 'Ekmek mücadelesi veriyorum' demesine rağmen CHP İl Başkanı Oğuz'un 'Çok hoşuma gidiyorsun' diyerek tacize devam ettiği duyuluyor. 

İl Başkanı Oğuz ile çaycı kadın arasında geçen diyalogda birbirinden iğrenç cümleler sarf edilirken tacize uğrayan kadının 'Adınız çıkmış dokuza' ve 'Beni çok dışlayanlar oldu. Orada çalışıyorsan sana tecavüz ederler' sözleri ise daha önce de benzer olayların yaşandığı fikrini ortaya çıkarttı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal