Ivan Rakitic: ‘Ben Patates Çuvalı Değilim’

Barcelona'da oynayan Hırvat Ivan Rakitic, Neymar transferi için takasta kullanılacağına ilişkin haberler için, "Ben patates çuvalı değilim" şeklinde sert bir açıklama yaptı.

13.04.2020-15:00 - (Son Güncelleme: 13.04.2020-14:59) Ivan Rakitic: ‘Ben Patates Çuvalı Değilim’

İspanya La Liga'nın dev kulüplerinden olan Barcelona’nın tecrübeli yıldızı Ivan Rakitic, Katalan kulübündeki geleceği ile ilgili ifadelere yer verdi. 2021 senesine kadar kontratı olmasına rağmen Barcelona’daki durumu belirsiz olan Ivan Rakitic, kendisi hakkında yapılan transfer dedikodularına sert bir dille cevap verdi.

Rakitic, Mundo Deportivo’ya verdiği demeçte “Ben bir çuval patates değilim. Geleceğime kendim karar vereceğim. Değerli hissedeceğim bir yerde olmak istiyorum. Eğer o yer burasıysa harika, değilse benim seçtiğim bir yer olacak” şeklinde konuştu.

32 yaşındaki deneyimli oyuncu coronavirüs salgını sebebiyle liglerin durdurulmasından önce Barcelona takımıyla bütün kulvarlarda 31 karşılaşmada görev almıştı. Bu müsabakaların 15’ine ilk 11’de başlayan Rakitic, gol atma başarısı sergileyemezken, 4 asistlik katkı sağlamıştı.

Rakitic'in adı yabancı medyada Juventus, Inter, PSG ve Manchester United gibi devlerle geçiyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal