İşte Newcastle United’ın Garry Rodrigues Teklifi!

Bu sezon gösterdiği performansla birçok takımın transfer listesinde bulunan Garry Rodrigues için İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United’ın sarı kırmızılı ekibe yapacağı teklif ortaya çıktı.

14.05.2018-10:32 - (Son Güncelleme: 14.05.2018-10:27) İşte Newcastle United’ın Garry Rodrigues Teklifi!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk için gün sayarken, bu sezon gösterdiği performansla sarı kırmızılı ekibe büyük bir katkı sağlayan Rodrigues için İngiltere’nin Newcastle United takımı çok cazip bir teklifte bulunmaya hazırlanıyor.

Başarılı oyuncu için İngilizlerin kesenin ağzını açacağı öğrenildi. Sezon başından beri yıldız futbolcuyu takip eden Newcastle United’ın, yaz transfer dönemi için 23 milyon Euro’luk bir teklifle sarı kırmızılı takımın kapısını çalacağı bildirildi.

Newcastle United’ın, başarılı kanat oyuncusunun transferi için sarı kırmızılı ekibe Cenk Tosun tarifesini sunacağı gelen haberler arasında...

İngiliz ekibi Everton’ın Beşiktaş’tan ara transfer döneminde bonuslar hariç 23 milyon Euro’ya kadrosuna kattığı Cenk Tosun için verilen bonservis rakamını belirleyen Newcastle yöneticilerinin, benzer bir teklifle Galatasaray yetkilileriyle masaya oturması bekleniyor.

1.5 sezon önce Yunanistan’ın PAOK takımından 3.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadroya katılan 27 yaşındaki oyuncu, özellikle Fatih Terim’in gelişinin ardından bambaşka bir kimliğe büründü. Akhisar karşılaşmasından sonra Malatyaspor mücadelesinde de başrol oynayan yıldız isim, 2 asiste imza atarken ligde bitime 1 hafta kala 9 gol, 10 asistlik bir performans sergiledi.

Hırvat teknik adam Tudor yönetiminde 16 karşılaşmada 1 gol, 3 asist yapan Rodrigues, Terim döneminde ise ligde 8 gol, 7 asistlik bir performans sergiledi.

Milliyet

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal