Fenerbahçe’de Operasyon Başlıyor! İki İsimle Yollar Ayrılabilir

Fenerbahçe, gelecek sezon takımda kalacak ve gidecek isimleri netleştirmek için oyuncularla görüşmelere başladı.

14.05.2018-10:02 - (Son Güncelleme: 14.05.2018-09:59) Fenerbahçe’de Operasyon Başlıyor! İki İsimle Yollar Ayrılabilir

Sarı lacivertli yönetim, önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmak için öncelikle mevcut kadroda bulunan isimlerle görüşmeler yaparak gidecek oyuncuları netleştirmek istiyor.

Bu doğrultuda ilk görüşmeler deneyimli kaleci Carlos Kameni ve tecrübeli stoper Martin Skrtel ile gerçekleştirildi.

Fenerbahçe yönetimi, gelecek sezon planlamasında takımı gençleştirmek için kolları sıvarken, topun ağzında iki yabancı olduğu belirtildi. Sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ilk oyuncu Carlos Kameni...

Kamerunlu eldivenin geçen hafta İspanyol medyasına yaptığı açıklamaların ardından gönderilmesine karar verildiği ve tecrübeli kaleciye 'istediğin takıma gidebilirsin' mesajın verildiği bildirildi. Fenerbahçe ile 2 yıllık daha kontratı bulunan ve yıllık 2.1 milyon Euro kazanan 33 yaşındaki oyuncunun eski kulübü Malaga'ya gidebileceği gelen haberler arasında…

Takımdan ayrılması söz konusu olan bir diğer oyuncu ise Martin Skrtel... Steven Gerrard’ın İskoç takımı Rangers'ın başına geçmesinin ardından ısrarla kadrosunda görmek istediği tecrübeli oyuncunun yönetimle bir görüşme gerçekleştirdiği ve kendisi hakkında nasıl bir karar verileceğini sorduğu ifade edildi. Sarı lacivertli idarecilerin Skrtel'e "Senden memnunuz ancak karar senin. Gitmek istersen bu karara saygı duyarız" dediği belirtildi.

Glasgow Rangers'ın, Slovak savunmacı için F.Bahçe'ye 4 milyon Pound'luk bir teklifte bulunduğu, sarı-lacivertli yönetimin sezon sonu net bir yanıt vereceği bildirildi. Skrtel'in Fenerbahçe ile 1 yıl daha kontratı bulunuyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal