İsrailli Yahudiler Filistin’deki Zulüm İçin İmza Kampanyası Başlattı

İsrail’de yaşayan bir grup Yahudi ‘İsrailli Yahudiler ırksal ayrımcılığa son verilmesini istiyor’ başlıklı bir imza kampanyası yayınladı.

20.05.2021-11:18 - (Son Güncelleme: 20.05.2021-17:17) İsrailli Yahudiler Filistin’deki Zulüm İçin İmza Kampanyası Başlattı

Gazze Şeridi, Batı Şeria, Kudüs, El-Celil, Negev, Lid, Yafa, Hayfa ve diğer yerlerdeki Filistinlilerin İsrail'e karşı savunulması gerektiğini bildiren İsrailliler, tüm dünyaya ve kendi hükümetlerine seslerini duyurabilmek için imza kampanyası başlattı. İsrail’in işlediği insanlık suçundan rahatsız olan Yahudiler imza topladı.  

300 İSRAİLLİDEN TEL AVİV HÜKÜMETİNE TEPKİ

Yaklaşık 300  İsrailli Tel Aviv Hükümetine  tepki gösterdi. İmza kampanyasında hükümetinin ırksal ayrımcılığa son vermesini ve uluslararası toplumun Filistinlileri savunmak için harekete geçmesini istendi. 

‘İNSANLIK DIŞI ABLUKA DA SÜRÜYOR’

İmza kampanyası düzenleyen İsrailliler şu açıklamalarda bulundu: 

"Biz bu açıklamayı yaparken İsrail Gazze'de bir katliam daha yapmakta. Diğer yandan (Tel Aviv hükümeti) arabulucuların Hamas'la ateşkes yapmak için müzakere çağrılarının hepsini reddetti. Bunun yerine Gazze'deki mahalleleri bombalamaya devam ediyor. İnsanlık dışı abluka, sürüyor."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal