İrfan Buz'dan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica Hakkında Sert Sözler Geldi!

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Marius Sumudica hakkında İrfan Buz'dan çarpıcı açıklamalar geldi.

01.02.2022-17:26 - (Son Güncelleme: 01.02.2022-17:37)

Süper Lig'de Yeni Malatyaspor'daki görevinden ayrılmasının ardından yerine getirilen Marius Sumudica hakkında konuşan İrfan Buz çarpıcı açıklamalarda bulundu.

TEKNİK ADAM HAKKINDAKİ AÇIKLAMALARI GÜNDEME OTURDU

İrfan Buz Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Marisu Sumudica hakkında yaptığı açıklamada, 'Türkiye’ye kaliteli yabancı teknik adamlar gelsin. Mesela Adana Demirspor’da Montella’nın belirli bir kariyer düzeyi var. Ama bizden sonra Yeni Malatyaspor’da göreve gelen Sumudica’ya bakıyorsun, yetersiz bir teknik adam. Kaldı ki söyledikleri ve yaptıklarıyla birlikte ülkemizde belli bir profili ayaklar altına alıyor. Biz 8 müsabakada 6 puan almışız, Giresunspor 8 maçta Hakan Keleş ile 5 puan aldı.'

'Giresunspor’u tebrik ediyorum, Hakan Keleş ile devam ettiler ve sonuçlarını da alıyorlar. Sumudica bizim ülkemize geliyor, 13 mücadele oynandı, sürekli ‘ben hata yaptım’ diyor. Niye geliyorsun o zaman ülkemize? Amatör müsün sen? Buraya bazı şeyleri düzeltmek için geliyorsun.' ifadelerine yer verdi.


A MİLLİ TAKIM'IN DÜNYA KUPASI ŞANSINI DA DEĞERLENDİRDİ

İrfan Buz devam eden açıklamalarında Türkiye'nin Dünya Kupası'na katılması ile ilgili de konuştu. İrfan Buz yaptığı açıklamada, 'Dünya Kupası şansımızı zora soktuk. Başladığımızda elde ettiğimiz avantajı kendi elimizle kaybettik. Ama inşallah kazanırız maçları. Artık büyük bir turnuvada olmamız gerekiyor. Bu jenerasyonun orada olması lazım. Elimizdeki malzemeyle çok az iş yaptık. Dışarıdan baktığımda hoca oyuncularıyla iyi bir iletişim halinde. Soğuk birisi değil. Gençlerle çalışmış, vizyonlu bir teknik adam. Umarım maçlarımızı kazanırız. Biz Almanya’yı, Fransa’yı da yendik, bunu da yapabiliriz.' şeklinde açıklamalarını sonlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal