Yeni Malatyaspor'da Marius Sumudica Açıklamalarıyla Gündem Oldu

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Süper Lig'e verilen arada Antalya'da gerçekleştirdikleri hazırlık kampında söyledikleriyle gündeme bomba gibi düştü.

01.02.2022-12:00 - (Son Güncelleme: 01.02.2022-12:00)

Spor Toto Süper Lig'de küme düşme hattında yer alan ve ligde zor günler geçiren Yeni Malatyaspor'da Rumen teknik adam Marius Sumudica, yaptığı söylemlerle bir kez daha gündem olmayı başardı.


RUMEN TEKNİK ADAM ÇİZGİYİ AŞTI

Rumen teknik adamın Yeni Malatyaspor'un Antalya kampında söylediği sözler bu kez bardağı taşırırken, taraftarların tepkisi çığ gibi büyüyor. Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Spor Toto Süper Lig'e verilen arada Antalya'da gerçekleştirdikleri hazırlık kampında yapmış olduğu açıklamada ;

' Kariyerim boyunca Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi’nde takım çalıştırdım. Kupalar, şampiyonluklar kazandım. İlk kez küme düşmemeye oynuyorum. Şunu açıkça söylemeliyim ki hayatımın en büyük hatası Yeni Malatyaspor’a gelmek oldu. ' ifadelerini kullanarak şaşkınlığa yol açan açıklamalarda bulundu.

MALATYA'DA KÜME DÜŞME TEHLİKESİ...

Spor Toto Süper Lig'de 23 hafta geride kalırken 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 14 mağlubiyet alan Yeni Malatyaspor topladığı 16 puanla ligin son sırasında yer alarak küme düşme adaylarının başında gösteriliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal