Hakem Sahanın Ortasına Tuvaletini Yaptı!

Güney Amerika liglerinde oynanan bir karşılaşmada maçın hakeminin sahanın ortasına tuvaletini yapması futbol dünyasının gündemine oturdu.

01.02.2022-11:33 - (Son Güncelleme: 01.02.2022-12:21)

Güney Amerika Liglerinde oynanan bir karşılaşmada ilginç görüntüler ortaya çıktı. Amatör bir maçta oynanacak maçın öncesi karşılaşmayı yönetecek hakem sahanın ortasına gelip tuvaletini yaptı. Ortaya çıkan görüntüler futbol dünyasının gündemine oturdu.

Futbol tarihinde daha önce yaşanmamış bir olay yaşandı. Güney Amerika Liglerinde oynanacak bir karşılaşma öncesi hakemin yaptığı skandal davranış kameralara yansıdı. Karşılaşmanın başlamasına dakikalar kala sahayı kontrol etmek için santra bölgesinde bekleyen hakem, sahanın ortasına tuvaletini yaptı. Hakem tuvaletini yapmadan önce etrafı kontrol etti. Ama o anları kameralar çekti. Sonrasında hakem, hiçbir şey olmamış gibi maçı başlattı.


GÜNDEME OTURDU

Güney Amerika Lig'lerinde olan olay gündeme oturdu. Alt liglerde oynanan bir karşılaşmaya maçın hakemi resmen damgasını vurdu. Sahanın ortasına tuvaletini yapan hakemi kameralar saniye saniye görüntüledi. Kimsenin fark etmeyeceğini düşünene hakem çevre kontrolü yaptıktan sonra rahatça tuvaletini sahanın orta bölgesine yaptı. Yanında futbolcular olmasa da o anları kameralar kayıt altına aldı.

Hakem, tuvaletini yapmasının ardından şortunun iplerini bağlayarak hiçbir şey olmamış gibi yürümeye devam etti. Kalecinin yanına gelmesiyle ona başarılar dileyen hakem, soğukkanlılığını koruyarak normal bir şekilde yürümeye devam etti.


ÖZÜR DİLEDİ

Bu yaşanan görüntülerin ortaya çıkması sonrası sosyal medyada yaşanan olay gündem oldu. Sadece Güney Amerika değil, ülkemizde de paylaşılan görüntülerin ardından maçın hakemi özür diledi. Güney Amerika Liglerinde oynanan bir karşılaşmada ilginç görüntüler ortaya çıktı. Amatör bir maçta oynanacak maçın öncesi karşılaşmayı yönetecek hakem sahanın ortasına gelip tuvaletini yaptı. Ortaya çıkan görüntüler futbol dünyasının gündemine oturdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal