Instagram’dan beklenmeyen yeni özellik: Twitter’daki özelliğe benzeyecek

Sevilen sosyal medya uygulaması Instagram’a yakında gelmesi beklenen yeni özellik büyük gündem oldu. Twitter ile benzer olacak olan ‘’Repost’’ özelliği sayesinde kullanıcılara diğer kullanıcıların gönderilerini ve Reels'larını yeniden paylaşma şansı sunacak. İşte merak edilenler...

11.09.2022-11:16 - (Son Güncelleme: 11.09.2022-11:33) Instagram’dan beklenmeyen yeni özellik: Twitter’daki özelliğe benzeyecek

Uygulamaya yeni özellikler dahil etmek için çalışmalarını sürdüren Instagram, kullanıcıların isteklerine göre daha iyi bir hale getirmek için uğraşan Meta çatısı altında yeni bir özelliği daha kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Twitter ile benzer olacak olan ‘’Repost’’ özelliği sayesinde kullanıcılara diğer kullanıcıların gönderilerini ve Reels'larını yeniden paylaşma şansı sunulacak.

Instagram’dan beklenmeyen yeni özellik

Alınan bilgilere göre Instagram, Twitter ile benzer olacak olan ‘’Repost’’ özelliği sayesinde kullanıcılara diğer kullanıcıların gönderilerini ve Reels'larını yeniden paylaşma şansı sunacak. Böylelikle  bir Instagram kullanıcısı, başka bir kullanıcının gönderisini veya Reels'ını yeniden paylaşabilecek.

Instagram Repost

Twitter’daki özelliğe benzeyecek

Bir diğer sosyal medya uygulaması Twitter’daki ‘’Retweet’’ özelliğiyle oldukça benzerlik gösteren Repost özelliği konusunda ilk yorum sosyal medya danışmanı Matt Navarra’dan geldi. Navarra, özelliğin uygulama içindeki görüntüsünü sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Repost sekmesi büyük olasılıkla, kullanıcıların hesaplarında yeniden paylaştığı tüm gönderilere ve Reels'lara ev sahipliği yapacak. Ekran görüntüsüne göre, sekme, kullanıcıların profillerinde bulunan gönderiler, Reels'lar ve etiketli fotoğraflar sekmelerinin yanında görünecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal