"İlk Oyun, Oyunları Bozacak"

AK Parti İstanbul Gençlik Kolları farklı bir projeye imza attı. Proje kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yazığı mektup ilk defa oy kullanacak olan 260 bin gence ulaştırılacak. "İlk Oyun, Oyunları Bozacak " adlı projeye ilgi büyük.

20.06.2018-09:39 - (Son Güncelleme: 20.06.2018-09:29) "İlk Oyun, Oyunları Bozacak"

AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları, "İlk Oyun, Oyunları Bozacak" başlığı altında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kaleme alınan mektubu, 260 bin İstanbullu gence yollayacak.

Proje çerçevesinde, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Tomakin liderliğinde gençlik kolları, İstanbul’un 39 ilçesinde olan, ilk kez oy verecek seçmenlere, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mektubunu verecek.

Tomakin ve yönetim kurulu mensupları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mektubunu kapı kapı gezerek, ilk kez oy kullanacak kişilere veriyor.

Proje ile alakalı açıklama yapan Tomakin, İstanbul'da ilk kez oy verecek genç seçmenleri dikkate aldıklarını söyleyerek, şöyle dedi:

"Partimiz gençlerimize daha rahat bir Türkiye idealine ulaştırmak için her yerde tarihi yatırımlara imza atıyor ve atmayı sürdürecek. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan biz gençlere güven duyuyor. İlk kez oy verecek olan genç seçmen kardeşlerimizi gezerek, onlara Cumhurbaşkanımızın mektubunu ulaştırıyoruz. İlk oy bir aidiyet meydana getirir. İlk kez oy verecek kardeşlerimiz bizim için çok kıymetlidir. Biz bu önemi göstermek için kapı kapı gezmeyi sürdürüyoruz."

Tomakin, 39 ilçe 961 mahallede çalışmaları yaptıklarını, konunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davasına bir kişi daha eklemek olduğunu söyleyerek, açıklamalarını şu şekilde bitirdi:

"260 bin genç seçmenimize erişmeyi, gönüllerinde yer bulmayı hedefliyoruz. 18 yaşına basmış genç seçmen kardeşlerimizi partimize üye olma konusundan da çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. 39 ilçe 961 mahallede etkin bir biçimde gençlik kolları seçimlere zafer odaklı bir şekilde hazırlanıyoruz."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal