İzmir'de Birahane Kavgası! 1 Ölü 1 Yaralı

İzmir'i Kiraz ilçesinde gece bir birahanenin kapanma saatinde gidip oturmak isteyen ve buna olumsuz cevap veren işletme sahibi ve çalışanları arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı.

20.06.2018-09:26 - (Son Güncelleme: 20.06.2018-09:20) İzmir'de Birahane Kavgası! 1 Ölü 1 Yaralı

İzmir'in Kiraz ilçesindeki bir birahanenin kapanma vaktinde gelip oturmak isteyen grup ile buna red cevabı veren işletme sahibi ve persobeli arasında çıkan silahlı kavgada, 1 kişi hayatını klaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Olay, bugün saat 02.00 sularında, Sabit Arlı Caddesi Köprübaşı bölgesinde cerayan etti. Birahaneye giden gruba, işletmeci kapanma saati olduğunu söyleyerek, oturamayacaklarını belirtti. Bunun üstüne çıkan tartışma, tabancanın da kullanıldığı silahlı kavgaya vardı.

Kavgada, müşteri olarak giden gruptan evli ve 2 çocuk babası Enver Sezgin (23), vücuduna denk gelen 6 kurşunla yaşamını yitirdi. Olay esnasında tabancayla ateş açtığı iddia edilen işyeri personeli Mehmet G. (24) ise kalçasına gelen bir kurşunla yaralandı. Mehmet G., ambulansla Ödemiş Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

İşletme sahibi ile işyerine müşteri olarak gelen gruptaki diğer şahıslar, olaydan sonra kaçtı. Polis, kavgaya karışan kişilerin tespit edilip yakalanması için soruşturma başlattı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal