İKEA, Ronaldo'nun Coca Cola Boykotunu Fırsata Çevirdi

IKEA, Ronaldo'nun Portekiz - Macaristan maçı öncesi Cola Cola'nın hisselerinin düşüş göstermesine sebep olan hareketini bir reklam fırsatına dönüştürdü ve 'Ronaldo' adını vermiş olduğu su şişelerini satışa çıkardı.

23.06.2021-13:20 - (Son Güncelleme: 23.06.2021-13:20)

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun EURO 2020'de Macaristan karşılaşması öncesi basın toplantısı esnasında masadaki Coca Cola şişelerini kaldırıp 'Su için' ifadelerini kullanarak elindeki su şişesini göstermesi, İsveç merkezli mobilya devi IKEA'ya ilham verdi. 

IKEA Kanada'nın Instagram hesabı üzerinden yapılan paylaşıma göre satılan şişelerden birisine 'Ronaldo' adı verildi. Ürünün açıklamasında da 'sadece su içmek için tekrar kullanılabilir şişe' ifadelerine yer verildi.

IKEA bundan daha önce de ABD'li senatör Bernie Sanders'ın yeni başkan Joe Biden'ın yemin töreninde yün eldivenleri ile bir köşede bacak bacak üstüne atarak oturmuş olduğu halini pazarlama tekniği olarak kullanmıştı.

Game of Thrones dizisinde, karakterlerin giymiş olduğu kürk pelerinlerin de IKEA kiliminden yapılmasının ortaya çıkmasının ardından mobilya devi, herkesin evinde ‘Jon Snow' pelerini yapabilmesi maksatlı kılavuz yayınlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal