Ronaldo'nun Maç Sonu Hareketi Tartışma Yarattı

Juventus'un süper yıldızı Cristiano Ronaldo'nun Genoa maçındaki forma olayı gündemden düşmüyor bazıları Ronaldo'nun formasını yere attığını söylerken bazıları ise top toplayan çocuğa verdiğini savundu.

12.04.2021-16:24 - (Son Güncelleme: 12.04.2021-16:24) Ronaldo'nun Maç Sonu Hareketi Tartışma Yarattı

İtalyan basını Genoa maçı sonrası formasını çıkarıp fırlatan Juventus'lu Cristiano Ronaldo'yu konuşuyor. Bazı basın organları Ronaldo'nun gol atamadığı için böyle bir davranılta bulunduğu görüşünü savunurken bazıları ise 36 yaşındaki futbolcunun formasını top toplayıcısı çocuğa attığını savundu.

Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun 3-1 kazanılan Genoa maçının ardından yaptığı forma fırlatma olayı İtalya'da bir numaralı gündem maddesi.

KAPTAN İLE PROBLEM YAŞIYOR

İtalyan basına göre, karşılaşmada gol atamadığı için hayal kırıklığı yaşadığını ve bu yüzden böyle bir davranışta bulunduğunu savundu. Ayrıca, Portekizli yıldızın kulüpteki geleceğinin belirsiz olması nedeniyle de bu şekilde davranmış olabileceğinden bahsedildi. Aynı zamanda, Chiellini ve Alvaro Morata ile problemler yaşadığı ve davranışının bunun bir yansıması olabileceği vurgulandı.

RONALDO ÇOCUĞA FORMASINI VERİYORDU

Ronaldo'nun formasını yere fırlatmadığını, çıkartıp top toplayıcı çocuğa attığını belirtti. 

 Ronaldo maç sonu soyunma odasına giderken formasını yere attığını belirten olduğu gibi top toplayıcı çocuğa formasını verdiği yönünde görüş bildirenlerde var.


İtalyanlar tarafından ayrıca, Şampiyonlar Ligi'nden erken elenen ve ligde şampiyonluğa havlu atan Ronaldo'nun takımın performansından memnun olmadığı görüşü de ağır bastı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal