Hilal Özdemir

Hazım Körmükçü ile olan boşanma süreciyle gündeme gelen Hilal Özdemir'in kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki, Hilal Özdemir kimdir? Hilal Özdemir boyu kaç, kilosu kaç ve aslen nereli? Hilal Özdemir sevgilisi, eşi kimdir? İşte yanıtı...

23.09.2020-13:07 - (Son Güncelleme: 23.09.2020-13:06) Hilal Özdemir

Oyuncu Hazım Körmükçü ile olaylı bir boşanma süreci geçiren Hilal Özdemir, yaptığı açıklamalar ile adından söz ettirdi. Peki, Hilal Özdemir kimdir? Hilal Özdemir boyu kaç, kilosu kaç ve aslen nereli? Hilal Özdemir sevgilisi, eşi kimdir? sorularının yanıtı haberimizin detayında...

HİLAL ÖZDEMİR KİMDİR?

20 Nisan 1971 yılında dünyaya gelen Hilal Özdemir, Türk müzisyen ve Türk halk müziği sanatçısıdır. Türk halk müziği şarkılarını seslendiren Hilla Özdemir, Harika Avcı, Hüner Coşkuner, Nur Ertürk, Ayşe Tunalı gibi isimlerle çalışan organizatör Atilla Alpsakarya sayesinde adını duyurdu.

1993 yılında ilk albümü olan 'İrem Kız'ı çıkaran Hilal Özdemir, 2003 yılında Hazım Körmükçü ile evlendi. Çiftin bu evliliğinden iki çocuğu dünyaya gelirken 2014 yılında evliliklerini noktaladı.

HAZIM KÖRMÜKÇÜ KİMDİR?

Hazım Körmükçü, Türk dizi, sinema ve tiyatro sanatçısıdır. Hazım Körmükçü, 30 Ocak 1965 yılında İstanbul'da doğdu. Hazım Körmükçü, 1,82 cm boyunda ve 80 kilodur. Hazım Körmükçü'nün Hilal Özdemir ve İpek Tuzcuoğlu ile evlilikleri olmuştur.

Ünlü oyuncu Hazım Körmükçü, Cennetin Gözyasları, Eyyvah Eyvah 3, Kod Adi K.O.Z. Sıfır Dediğimde gibi projelerde yer almıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal