Hepsiburada Premium üyelik nedir? Hepsiburada Premium özellik avantajları neler? Hepsiburada Premium özellik dönemi

Hepsiburada'dan yeni dönem. Hepsiburada yeni premium abonelik özelliği geliyor. Premium aboneliğin avantajları neler?

21.06.2022-00:06 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-00:06) Hepsiburada Premium üyelik nedir? Hepsiburada Premium özellik avantajları neler? Hepsiburada Premium özellik dönemi

Hepsiburada, premium özelliği ile dünya devine rakip olmaya hazırlanıyor. Yeni duyurulan özellikte Amazon Prime'la rekabet edecek abonelik bugün satışa sunuldu. Satışa sunulduktan çok kısa bir süre sonra linkin kaldırıldığı gözlemlendi. Bu kısa süreli gelişmede bazı müşterilerin satın adlığı ve kullanmaya başladığı gözlemlendi.

Hepsiburada Premium Abonelik Ücreti Ne kadar?

Satışa sunulan Premium abonelik ücreti 9.90 TL olarak belirlendi. Premium satışı Amazon Prime'da olduğu gibi üyelik ve ödemeler kısmında olmayışı dikkatleri çekti. Buna göre Hepsiburada Premium almak isteyen müşteriler normal ürün satışı gibi Premium abonelik alacaklar.

Hepsiburada Premium Abonelik İçerisinde Sahip Olunacak Özellikler

-Kargo bedava

-Tüm alışverişlerinizde ücretsiz kargodan faydalanabilirsiniz.

-Yüzde 3 Hepsipapel kazancı

-Kazandığınız hepsipapelleri Hepsiburada’da harcayabilirsiniz.

-Ücretsiz BluTV

-Üyeliğin boyunca tüm BluTV içeriklerini ücretsiz izleyebilirsiniz.

-Ücretsiz mobilya montajı

-Hepsiburada’dan aldığınız mobilyaların montajını ücretsiz yaptırabilirsiniz.

-Ücretsiz kapıda iade

-Aldığınız ürünleri adresinizden istediğiniz gün kolayca iade edebilirsiniz.

-Öncelikli çağrı merkezi

-Çağrı merkezlerine öncelikli olarak bağlanarak bekleme süresi olmadan destek alabilirsiniz.

 

Premium abonelikle beraber kazanılan özelliklerin oldukça karlı olduğunu söyleyebiliriz. Örnek olarak sipariş edilen ürünün kargo ücreti fiyatında bir ödeme yapılarak bu bütün özelliklere sahip olabilirsiniz. İlave olarakta Aylık abone ücreti 22 TL olan BluTV'den premium özellikle beraber sadece 9.90 TL olarak faydalanabilirsiniz.

Bu hamle ile beraber Hepsiburada'nın direkt rakip olarak Amazon Prime'ı hedef aldığı söylenebilir. Amazon'un her ne kadar kendi dijital içerik platformu olsa da Hepsiburada'nın BluTV hamlesi bunu karşılayabilir. Yine de iki taraftan birisini seçecekler için genel olarak en avantajlı durumları gözden geçirmesi gerekebilir.

Amazon Prime tarafından yapılan kampanyalarda ise sadece 7.90 TL'ye abone olabilirsiniz. Bununla beraber ücretsiz ve limitsiz kargo, Prime Video ve Gaming gibi özelliklere erişebiliyorsunuz. Önümüzdeki aylarda verilecek oyunların bile piyasa değeri 2 bin 300 TL civarında.

Hepsiburada tarafında 9.90 TL'ye alınan abonelikle sunulan hizmetler başlıca mobilya montaj hizmetleri, kapıda iade ve BluTV gibi hizmetler sunuyor.

Zeynel Abidin Barut
zeynelbarut@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal