'Haziran Sonu Olsa Bile Premier Lig Oynanmalı'

İngiltere Premier Ligi takımlarından Arsenal'in efsane teknik adamı Arsene Wenger, tüm dünyanın 1 numaralı gündem konusuna dönüşen koronavirüs salgını hakkında görüşlerini aktardı.

20.03.2020-10:33 - (Son Güncelleme: 20.03.2020-10:29) 'Haziran Sonu Olsa Bile Premier Lig Oynanmalı'
TalkSPORT'a bir konuşma yapan Wenger, salgının Ada futbolu üzerindeki hasarlarından bahsederek, "Premier Lig için öncelikli konunun mevcut sezonun bitirilmesi olduğunu düşünüyorum. Bu maç takviminin Haziran sonuna kadar çekilmesi anlamına gelebilir, ancak bunu yapmaları gerekiyor." sözlerini söyledi.

Salgından korunmak için yapılan bireysel karantina yasaları hakkında da açıklama yapan 70 yaşındaki Fransız hoca konuşmasında, "Bu hepimiz için yeni bir yaşam biçimi ve adapte olmamız gerekiyor. Fransa'da bu durum İngiltere'den daha önce ortaya çıktı, izole olmuş bir şekilde yaşamamız gerekiyor. Bu hiç kolay bir şey değil. Futbolun hayatımızdaki en önemli şey olduğunu düşünürdük, ancak şimdi fark ediyoruz ki bundan daha önemli şeyler de var." ifadelerini kullandı.

Geçen gün, Premier Lig'de karşılaşmaların en iyi ihtimalle 30 Nisan'da yapılmaya başlanabileceğine yönelik İngiltere Futbol Federasyonu'ndan resmi bir açıklama gelmişti.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal