Hasan Çavuşoğlu'ndan Şampiyonluk Açıklaması!

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

30.01.2020-08:49 - (Son Güncelleme: 30.01.2020-08:46) Hasan Çavuşoğlu'ndan Şampiyonluk Açıklaması!

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar:

Göztepe maçı dışında bu sezon kötü oynamadık. Onu da en kötü berabere bitirebilirdik. Ancak ikinci yarıya da iyi başladık. Asıl lig ikinci yarı başlıyor. Zorlu bir ikinci yarı olacak. Umarız her takım kazasız belasız ligi bitirir. Biz geçen sezon Josef Sural'ın vefatından sonra UEFA Kupası'na gidemedik. 4 maç vardı bir maç kazansak gidiyorduk. O yüzden Allah hiç bir kulübümüze kaza bela vermesin.

Alanyaspor'un başına 2. Lig'deyken gelmiştim. Maddi anlamda inanılmaz zor durumdaydılar. Sadece o zaman bir hedef koydum. Kulübün borcunu bitirme hedefi. 2 yılda kulübün borcunu bitirdik. 3. yıl zaten 1. lige yükseldik. Onun dışında hedef koymayız. 2. lig ve 1. lig'de şampiyon olmamıza rağmen. Hiç bir zaman şampiyon olacağız da demedik. Ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Tabi ki Avrupa kupalarına gitmek istiyoruz. Her takım şampiyon olmak ister.

Biz de en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Ligin renklenmesi için Anadolu'dan bir şampiyon daha çıkmasını isteriz.
Bazı oyuncularımızın ismi gündeme geldi ama resmi transfer teklifi almadık. Çekirdek kadromuz bozulmadı. Mustafa Pektemek, Emircan ve Cenk Gönen'i kadromuza kattık. Sezon başında aldığımız oyuncular da iyi uyum sağladı. Türkiye'de futbolun geriye gitmesinin en büyük nedenlerinden biri sezon başında alınan ve sonra devre arası gönderilen transferler. Biz bu anlamda şanslıyız. Aldığımız bütün oyuncular tuttu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal