Hamile olduğu iddia ediliyordu: Seda Sayan’ın son yaptığı hamle kafaları karıştırdı, Oğulcan Engin'e kardeş mi geliyor?

Sevgililer günüde kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten’den evlilik teklifi alan Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturdu. Ünlü şarkıcının genç eşi için kesenin ağzını açtı, yaptığı jest oğlu Oğulcan Engin’i çileden çıkarttı. İşte detaylar…

25.05.2022-10:26 - (Son Güncelleme: 25.05.2022-10:32)

Kadırgalı lakabıyla bilinen ve dobra tavırları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü sanatçı Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten’le nikah masasına oturdu. Sayan’ın nikah törenine oğlu Oğulcan Engin katılmadı. Engin’in annesinin kendisinden yaşça küçük sevgilisiyle olan beraberliğini onaylamadığı ve anne oğulun arasının açık olduğu iddia edildi. 

Seda’nın jesti Oğulcan’ı kızdırdı

Magazin gündeminin son dönemlerde en çok konuşulan isimlerinden biri olan Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten’le geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturdu. İkilinin nikah törenine Sayan2ın oğlu Oğulcan Engin katılmadı. Oğulcan’ın annesinin birlikteliğini onaylamadığı ve bu yüzden ikilinin arasının açık olduğu iddia edildi. Balayından dönen Seda Sayan ve Çağlar Ökten çiftinin bebek beklediği haberleri ise gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz akşam bir mekan çıkışı görüntülenen ünlü şarkı hamilelik sorularını cevapsız bıraktı. Oğlu ile arası açık olan Seda Sayan’ın son yaptığı hamle is ipleri iyice kopardı. Sarıyer’de bulunan ve 4 milyon TL değerindeki villasını satılığa çıkartan ve uzun bir süredir Zorlu’da yaşayan Seda Sayan, fikrini değiştirdi. Villasını satmaktan vazgeçen Seda Sayan’ın, genç eşi için evi baştan dekore ettiği iddia edildi. Çıkan haberler sonrası araları açık olan anne ve oğulun, ilişkilerinin kopma noktasına geldiği iddia edildi. 

Seda Sayan hamile mi?

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal