Hakemler Bu Cesareti Nereden Buluyorlar?

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor.

19.02.2020-16:36 - (Son Güncelleme: 19.02.2020-16:29) Hakemler Bu Cesareti Nereden Buluyorlar?

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor. Başkan Ko., "Hakem hatalarının Fenerbahçe üzerinden daha çok olduğunu." ifade etti. 

Bunun yapılması gerekiyordu, doğru karardı. 4 dakika 17 saniye Göztepe maçında bizim golümüz hakkında istişare edildi. Ne edildi bilmiyorum. Aut atışına korner verildi, döndü gol oldu. Bir derbi deplasmanında yanlış bir taç kararı verilmiş gol olunca ortalık yangın yeriydi.

Trabzonspor maçında Max Kruse'nin hiçbir temasının olmamasına rağmen golümüzün verilmemesini de gördünüz. Bizim lehimize olsa ne Fenerasyon kalmıştı, ne Zorlu toplantısı, ne bir şey...

Bu haksızlıklara her hafta yeni bir olay eklenmekte. Son olarak Ankaragücü maçında, o maçta iyi oynamadık, takımı oturmamışken bizi yendikleri için tebrik ederim ancak gol öncesinde VAR'a gidip golün iptal edilmesi gerekiyordu.
Bizim lehimize ne yapıldı diye baktık. Ankaragücü maçında 2-1 kazandığımız maçta, Zanka'nın attığı golde aut yerine korner verildi. Kendi öz eleştirimizi de yapıyoruz.

Burada 14-15 puandan bahsediyoruz. Bunun sadece yarısını saysanız, tablonun ne kadar fark ettiğini göreceksiniz. Tabii bunlar saha içinde yaşananlar, bunun bir de saha dışında yaşananları var.

TFF, aldığı kararlarla sadece bizi zayıflatmakla kalmamış, tüm yarışın tamamını kökünden etkilemiştir. Sezon ilerledikçe etki daha da artacak, göreceksiniz.
Teknolojik nimet iyi niyetle kullanılmadığı zaman bu nimet iyi bir sonuç vermiyor. Kazandığımız 11 maçın 9'unda hakemler bir sonraki hafta maç alamamışlar. Bu dünyayı bilenler bilir, hakemler ne ister, her hafta maç yönetmek isterler.

Her hafta maç yönetmek, maddi anlamda da ciddi önem kazanmıştır. Hakemlere verilebilecek en ciddi mesaj, kulağına bir şey fısıldamanın dışında her hafta açıklanan hakem atamalarıdır. Bu bir nevi ödül ve ceza sistemidir.

Hakemler atamalara bakarlar, mesajı alırlar. O hakemlere bir hafta sonra maç verilirse hakemler o mesajı çok iyi alırlar birlikte. Kayserispor maçında müthiş kötü bir yönetim sergileyen ekip, Göztepe-Malatyaspor maçına atandı. Bundan daha net bir mesaj veremezsiniz.

Hakemlerin, söz konusu Fenerbahçe olunca takındığı cüretkar tavırları nasıl yorumlayacağımızı, bunların etkilerini nasıl ölçebileceğimizi size bırakıyorum.

Hakemler bu cesareti nereden buluyorlar? Kör göze parmak, cüretkar kararları bile bile alırlarken kime güveniyorlar? Kariyerlerini riske atabilecek kasıtlı kararlarda kime güveniyorlar?

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal