Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali'nin 20'ncisi Düzenleniyor

Karabük'e bağlı Safranbolu'da "Kültürel Miras ve Korumacılık" konusuyla organize edilen "20. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali" yarın başlayacak.

24.09.2019-17:25 - (Son Güncelleme: 24.09.2019-17:15)

Karabük'e bağlı Safranbolu'da "Kültürel Miras ve Korumacılık" konusuyla organize edilen "20. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali" yarın başlayacak.

Festival dahilinde kentin tanıtımına faydalı olmak için gerçekleşen ve çok sayıda başvuru alan belgesel film ile fotoğraf yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri sunulacak.

Festival Süresi 4 Gün Olacak

Yurt içi ve yurt dışından pek çok sanatçı ve sanatseveri birleştirecek festival, renkli görüntülere yol açacak. Festival Komitesi Başkanı olan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, basın mensuplarına şu açıklamaları yaptı:

Festivalin kendileri için ayrı bir önem taşıdığını belirten Köse,"Bu yıl 20'ncisini düzenleyeceğimiz festival, içerik olarak çok daha kapsamlı olacak. Festival komitesi olarak her kesimden insanımıza hitap eden, bilgilendiren ve eğlendiren bir festival olması için gece gündüz çalıştık. 'Kültürel Miras ve Korumacılık' ana temasının yanı sıra her yıl belirlenen yan temanın da ilçemizin altın çiçeği 'Safran' olsun istedik. Bunun yanı sıra bol bol kültür-sanat ve eğlencenin yaşanacağı festivalimize tüm sanatseverleri bekliyoruz." 

Festival komitesinin yarın Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayacak festival, 4 gün sürecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal