Türkiye'ye Geliyorlar! Emirates Havayolları 15 bin TL Maaşla Çalışacak Eleman Arıyor

Dubai merkezli Emirates Havayolları, kabin görevlisi alımı için 17 Ekim'de İstanbul'a ve 21 Ekim'de ise Antalya'ya geliyor. Emirates Havayolları işe alımı ile ilgili detaylar haberimizde...

24.09.2019-17:56 - (Son Güncelleme: 24.09.2019-17:53)

Dubai merkezli Emirates Havayolları, kabin görevlisi alımı için 17 Ekim'de İstanbul'a ve 21 Ekim'de ise Antalya'ya geliyor. Emirates Havayolları şirketinde işe alınanlar ortalama maaşları 2 bin 660 dolardan başlayacak. Emirates Havayolları işe kabul edilenlere, Dubai'de su, elektrik hizmetleri de dahil ücretsiz konaklama imkanı da sağlanacağı duyurdu.

Kabin ekbi ile ilgili işe alım detaylarının Emirates Havayolları'nın veb sitesi aracılığı ile açıkladı.

İşe alım etkinliğinin ilki 17 Ekim'de İstanbul'da olacak. İşe alım ikinci etkinliği ise 21 Ekimde Antallya'da gerçekleştirilecek. İşe kabul edilenle 7 aşamalı eğitime tabi tutulacak ve sonrasında Emirates Havayolları'ndaki işlerine başlayabilecekler.

Emirates Havayolları işe alım sürecinde CV inceleme, grup değerlendirmesi, İngiliz değerlendirmesi, davranış anketi, grup değerlendirmesi ve web tabanlı final görüşmesi olmak üzere 5 aşamanın olduğu belirtildi.

Emirates Havayolları şirketinde işe alınanlar ortalama maaşları 2 bin 660 dolardan başlayacak. Emirates Havayolları işe kabul edilenlere, Dubai'de su, elektrik hizmetleri de dahil ücretsiz konaklama imkanı da sağlanacağı duyurdu.

EMİRATES HAVAYOLLARI BAŞVURU ŞARTLARI İSE ŞÖYLE

Katılma anında en az 21 yaşında olmak

Ayak uçlarında dururken 212 cm'lik kol erişimi

Minimum 160 cm boy

Lise mezunu

İngilizcede akıcılık (yazılı ve sözlü)

Emirates kabin görevlisi üniforması içindeyken görünür dövmeler olmayacak

Sağlıklı bir Vücut Kitle İndeksi (BMI)

 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal