TBMM Başkanı Şentop: 'Milletimizin Gönlü, Duaları Askerlerimizle Beraber'

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Silahlı Kuvvetlerimiz, ordumuz, Bahar Kalkanı Harekatı'nı başlattı. Milletimizin gönlü, aklı, fikri askerlerimizle beraber, dualarımız da onlarla beraber." diye konuştu.

02.03.2020-10:29 - (Son Güncelleme: 02.03.2020-10:48) TBMM Başkanı Şentop: 'Milletimizin Gönlü, Duaları Askerlerimizle Beraber'

Hacı Bayram Camisi'nde Bahar Kalkanı Harekatı'nda başarılı olunması amacıyla sabah namazı öncesinde okunan Fetih Suresi ve sonrasında gerçekleşen duaya katılan TBMM Başkanı Şentop, namazının ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.

"MİLLETİMİZİN GÖNLÜ, AKLI, FİKRİ ASKERLERİMİZLE BERABER"
Suriye'nin İdlib kentinde zor şartlarda mücadele veren Türk askerlerine ilişkin 27 Şubat'taki saldırıdan sonra başlatılan "Bahar Kalkanı Harekatı"nın başarıyla sonuçlanması için Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından tüm camilerde Fetih Suresi okunarak dua edildiğini vurgulayan Şentop, "Çok önemli günler yaşıyoruz. Silahlı Kuvvetlerimiz, ordumuz, Bahar Kalkanı Harekatı'nı başlattı. Milletimizin gönlü, aklı, fikri askerlerimizle beraber, dualarımız da onlarla beraber." diye konuştu.

"ALLAH ORDUMUZU MANSUR MUZAFFER EYLESİN"
Diyanet İşleri Başkanlığının bugün Türkiye'nin dört bir yanında camilerde sabah namazında Fetih surelerine dualarla eşlik edildiğini dile getirdi. Şentop, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Allah ordumuzu Mansur Muzaffer eylesin. İnşallah hem bölgemizde hem dünyada barışın, milletimizin hukukunun, mazlumların hukukunun savunucusu olan Türkiye'yi, Türkiye'nin ordusunu, silahlı kuvvetlerinin Muzaffer olması hem bölgede hem de Dünya barışı için çok önemli. Bütün arzumuz, gönlümüz ve dualarımız askerlerimizle beraber. Biz de burada Diyanet İşleri Başkanımızla beraber iştirak ettik. Teşekkür ederiz hayırlı günler."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal