Şırnak'ta Cinsel İstismar İddiası!

Şırnak'ta meydana gelen olayda, dün akşam bir uzman çavuşun 10 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. Kızın seslerini duyan vatandaşlar şahsı yakalarken, bugün protesto gösterileri yapıldı.

15.07.2020-17:24 - (Son Güncelleme: 15.07.2020-17:24) Şırnak'ta Cinsel İstismar İddiası!

Olay, dün akşam Şırnak kent merkezinde bulunan bir sitede meydana geldi. Uzman çavuş olduğu belirtilen bir şahsın 10 yaşındaki kız çocuğuna yönelik cinsel istismar teşebbüsünde bulunduğu iddia edildi. Küçük çocuğun çığlıklarını duyan vatandaşlar olaya müdahale etti ve şüpheliyi yakaladı. 

Konuyla ilgili olarak Şırnak Barosu'nda açıklama geldi. Baronun yaptığı açıklamada, '14.07.2020 günü 23:00 sıralarında çocuk H.’ye karşı çocuğun cinsel istismarı olayının adli makamlara intikali ile süreç yakından takip edilmiş gece yarısı mağdur beyanları, tanık beyanları ve kamera delillerinin dosya arasına alınması için çaba sarf edilmiştir. Olayın failinin kamu görevlisi olması nedeni ile yaşadığımız mağduriyet daha da artmıştır. Çocuğa karşı gerçekleştirilen her saldırının karşısında durduğumuzu bir kez daha yineleyerek; olayın tüm yönleri ile açığa çıkması için yakından takip ettiğimizi kamuoyuna saygı ile arz ederiz.' denildi.

Öte yandan kent merkezinde toplanan bir grup olayı protesto etti. Konu sosyal medyanın da gündemine geldi. Kullanıcılar tepkilerini dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal