Sınırlama İhlallerine Ceza Yağdı

Sokağa çıkma sınırlamasının başlamasıyla beraber emniyet güçleri cadde ve sokaklarda kontrollerini attırdı.

29.11.2020-08:58 - (Son Güncelleme: 29.11.2020-09:46) Sınırlama İhlallerine Ceza Yağdı

Koronavirüs salgınıyla mücadele önlemleri çerçevesinde yurt genelinde başlayan sokağa çıkma sınırlaması saat 10.00'a kadar devam edecek. Yasağın başlamasıyla beraber emniyet güçleri cadde ve sokaklarda kontrolleri yapıldı. Ana yollarda ticari ve özel araçlar durdurularak gereken belgeler kontrol edildi.

İstanbul'da, E-5 Karayolu Merter mevkiinde sokağa çıkma sınırlamasına yönelik yapılan kontrollerde emniyet güçlerinin çevirmesine takılanlardan sokağa çıkma sınırlamasını ihlal ettiği tespit edilen şahıslara ceza verildi.

Kontrolde trafik ekiplerinin ehliyet sorduğu bir sürücünün de alkol sebebiyle ehliyetine el konulduğu ve sokağa çıkma izni olmadan alkollü bir halde trafiğe çıktığı tespit edildi. Emniyet güçleri sürücüye ceza yazarak aracı çekici ile kaldırarak trafikten men etti.

Kahramanmaraş ile Karabük'te karantina altında olması gereken 2 sürücü, denetim noktasında yakalandı. Kırıkkale'de hasta kadını almaya giden ticari taksi şoförü, görevlileri görünce kaçtı. Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde karantina altında olması gereken şahıs, denetim noktasında yakalandı. Hem karantinadan kaçtığı, hem de sınırlamayı ihlal ettiği için genç şoföre, iki bin 200 TL ceza verildi. Kovid-19 hastası, öğrenci yurduna götürülerek karantina altına alındı.

Kırıkkale'de bir ticari taksi şoförü, polisleri görünce hastaneye kaldırdığı kadını sokakta bırakarak kaçtı. 52 yaşında olan kadın, sağlık ekipleri aracılığıyla hastaneye kaldırıldı.

Kayseri'nin Talas ilçesinde ehliyeti olmayan sürücü, uygulamadaki emniyet güçleri tarafından yakalandı. Şoföre toplam 4 bin 946 TL ceza kesildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal