Selçuk Özdağ'dan Kılıçdaroğlu İddiası! CHP Genel Başkanıyken Tutuklanabilir

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Halk TV'de katıldığı programda önemli bir iddiada bulundu. Özdağ, "Yanılmıyorsam sayın Kılıçdaroğlu'nun 39'a yakın fezlekesi var. Sayın Kılıçdaroğlu CHP Genel Başkanı iken tutuklanabilir." dedi.

24.06.2020-12:05 - (Son Güncelleme: 24.06.2020-11:55) Selçuk Özdağ'dan Kılıçdaroğlu İddiası! CHP Genel Başkanıyken Tutuklanabilir

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Halk TV'de yayınlanan 'Fatih Ertürk ile Günün Raporu' adlı programa konuk oldu. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun cezasının onanmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Özdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili de önemli iddialarda bulundu. 

 

Özdağ açıklamalarında, "Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na ne dedi? 'Sizin dokunulmazlığınızı da kaldıracağız.' dedi. Biliyorsunuz parlamentoda anayasa değişti. Vekillerin dokunulmazlığı değişti. Burada Cumhuriyet Halk Partisi zamanı doğru okuyamadı. Şimdi Kılıçdaroğlu'nu büyük bir tehlike bekliyor. Sayın Kılıçdaroğlu tutuklanabilir Türkiye'de. Yanılmıyorsam sayın Kılıçdaroğlu'nun 39'a yakın fezlekesi var. Sayın Kılıçdaroğlu CHP Genel Başkanı iken tutuklanabilir." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal