Şehit Uzman Çavuş Ak Memleketi Ordu'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ağrı'da Yıldırım-3 Şehit J. Er İbrahim Aşıkoğlu Operasyonu kapsamında gerçekleştirilen operasyonda şarapnel parçası isabet etmesi sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Çavuş Çetin Ak'ın cenazesi, memleketi Ordu'da toprağa verildi.

29.08.2020-10:21 - (Son Güncelleme: 29.08.2020-12:18) Şehit Uzman Çavuş Ak Memleketi Ordu'da Son Yolculuğuna Uğurlandı
AĞRI'DA OPERASYONDA YARALANAN UZMAN ÇAVUŞ AK ŞEHİT OLDU

Çaybaşı ilçesi Merkez Camisi'nde düzenlenen cenaze töreninde Ak'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, meslektaşları tarafından tören alanına getirildi. Şehit Uzman Çavuş Çetin Ak'ın cenazesi, İl Müftüsü İsmail Çiçek'in kıldırdığı namazın ardından Gürcek Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında defnedildi.

Törene şehidin annesi Mesure, babası Ahmet ve kardeşleri Yılmaz, Tekin ve Burcu Ak ile ablası Katibe Şimşek ve yakınlarının yanı sıra Vali Tuncay Sonel, bazı milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Gazi Demir, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, Ordu Askerlik Şube Başkanı ve Garnizon Komutanı Yarbay Ahmet Meydan, askeri erkan ve diğer ilgililer katıldı.

Öte yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehidin babası Ahmet Ak'ı telefonla arayarak başsağlığı dileklerini iletti.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal