Savcı FETÖ'den Yargılanan Boydaklar İçin Hapis Cezası İstedi

Kayseri'de görülen FETÖ davasında savcı, Hacı Boydak için 25 sene aileden diğer 6 kişi için ise toplamda 105 sene hapis cezası istedi.

30.04.2018-19:29 - (Son Güncelleme: 30.04.2018-19:23) Savcı FETÖ'den Yargılanan Boydaklar İçin Hapis Cezası İstedi

Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması soruşturması dolayısyla tutuklanan Boydak Holding eski CEO'su Memduh Boydak'ın 'Silahlı Terör Örgütü Yöneticiliği'nden cezalandırılmasını talep eden savcı, Hacı Boydak dahil aileden 7 kişi hakkında ise 'Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak' suçundan toplamda 105 sene hapis cezası istedi.

SAVCI, BOYDAK AİLESİ HAKKINDA MÜTALAASINI VERDİ

Kayseri'de görülen Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) davasında Cumhuriyet Savcısı, Memduh Boydak, Hacı Boydak, Mustafa Boydak, İlyas Boydak, Erol Boydak, Bekir Boydak, Şükrü Boydak ve ailenin damadı Murat Bozdağ hakkında mütalaasını açıkladı.

15 YIL İLE 25 YIL ARASINDA HAPİS CEZASI İSTENDİ

Cumhuriyet Savcısı Boydak Holding eski CEO'su Memduh Boydak için 'Silahlı Terör Örgütü Yöneticiliği' suçlamasıyla 15 sene ile 25 sene arasında hapis cezası isterken, Hacı Boydak, Mustafa Boydak, İlyas Boydak, Erol Boydak, Bekir Boydak, Şükrü Boydak ve Murat Bozdağ için ise 'Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak' 6 sene ile 15 sene arasında hapis cezası verilmesini talep etti.

ŞİRKET HİSSELERİNİN MÜSADERE EDİLMESİ TALEP EDİLDİ

Savcı mütalaasında, sanıkların Boydak Holding ve bağlı şirketlerinde yer alan hisselerinin ayrı ayrı olmak üzere müsaderesini (bir malın mülkiyetinin devlete geçmesiyle neticelenen yaptırım) istedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal