Sabiha Gökçen Havalimanı'nda,179 Kaçak Telefon Yakalandı!

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gerçekleştirilen operasyonda, 179 cep telefonu yakalandı.

19.10.2019-13:15 - (Son Güncelleme: 19.10.2019-13:09)

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince Sabiha Gökçen Havalimanı'nda düzenlenen operasyonda, 179 kaçak cep telefonu yakalandı.

Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, İstanbul Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar çerçevesinde, Sabiha Gökçen Havalimanı’na gelen yolcular risk analizine tabi tutuldu.

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye hareket etmekte olan uçakta yolcu olan Fas asıllı üç yolcuyu riskli olarak değerlendiren ekipler, bu şahısları, Sabiha Gökçen Havalimanı'na indikten sonra takibe aldı.

Şüpheliler "gümrüğe tabi eşyam yoktur" manasına gelen yeşil hattan çıkıp Türkiye’ye giriş yapmak üzereyken, ekipler tarafından durdurularak, x-ray taramasına gönderildi.

Taramada şahısların valizleri içinde çok sayıda elektronik eşya olduğu belirlendi. Yapılan inceleme sonucunda, 179 cep telefonu ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal