Rahip Brunson'ın Yargılandığı Duruşma Başladı!

İzmir'de ev hapsinde olan ABD'li papaz Brunson'ın yargılandığı dava başladı. Brunson 4. defa hakim karşısına çıktı.

12.10.2018-10:50 - (Son Güncelleme: 12.10.2018-10:57) Rahip Brunson'ın Yargılandığı Duruşma Başladı!

Terör örgütü FETÖ ile PKK için suç işlediği ve casusluk yaptığı suçlaması ile 35 sene hapis cezası talebi ile tutuklu yargılanan Amerikalı rahip Andrew Brunson, 4. defa hakim karşısına çıkmak için ev hapsinde olduğu evinden alınarak Aliağa Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ne yoğun güvenlik tedbirleri arasında sevk edildi. Brunson'ın eşi Norine Brunson ve ABD Maslahatgüzarı Jeffrey M. Hovenier de davanın yapılacağı Aliağa Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ne geldi. Dava saat 10.30 civarında başladı.

BRUNSON 4. KEZ HAKİM KARŞISINDA

ABD ve Türkiye arasında sıkıntıya sebep olan papaz Andrew Craig Brunson, bugün Aliağa Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'nde 4. defa hakim karşısına çıktı. 25 Temmuz 2018 tarihinden beri ev hapsinde olduğu dairesinde cezasını çeken ABD'li rahip, duruşma öncesi saat 05.30 civarında İzmir'deki evinden yoğun güvenlik tedbirleri arasında bir araçla alındı.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Brunson'ın çıkışı esnasında etrafta kuş uçurtulmazken, yoğun güvenlik tedbirleri gözlerden kaçmadı. Rahip Brunson, daha sonra özel harekat polislerinin de olduğu çok sayıda polis aracıyla Aliağa ilçesindeki Şakran Cezaevi İnfaz Kurumu Kampüsü'ne sevk edildi.

ABD'Lİ RAHİP BRUNSON'IN EŞİ VE ABD MASLAHATGÜZARI DURUŞMA SALONUNA GELDİ

Andrew Craig Brunson, öenmli duruşma için sabah erken saatlerde davanın 4. duruşmasının yapılacağı Aliağa Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ne sevk edilirken, saat 10.00 itibariyle de Brunson'ın eşi Norine Brunson ve ABD Maslahatgüzarı Jeffrey M. Hovenier de davanın yapılacağı Aliağa Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ne gitti. ABD Büyükelçiliğine ait zırhlı ciplerle kampüse hareket eden Brunson'un eşi ve Hovenier, gerçekleştirilen aramanın sonrasında içeriye alınarak duruşmanın olacağı salona geçti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal