Polise Kabadayılık Taslayan Şahıslar Adliyede

Balıkesir'de bir hastanede polisin üzerine yürüyerek kabadayılık yapan magandaların videosu kamuoyunun tepkisini çekmişti. Görüntülerin gündeme oturmasının ardından yetkililer harekete geçti. Son bilgiye göre polise kafa tutan o eşkıyalar gözaltına alındı...

27.09.2019-12:11 - (Son Güncelleme: 27.09.2019-13:12)

Balıkesir'in Plevne Mahallesi Korsan Parkı'nda geçen pazartesi gecesi 8 arkadaşıyla birlikte oturan Atakan Dayan'ın (25) yanına gelen B.B. ile N.Y., "Biz buraların hamisiyiz. Burada oturamazsınız" diyerek üstüne yürüdü.

Şehir magandalarının bu tepkisine anlam veremeyen Dayan, "Birazdan kalkacağız" diyerek B.B. ve N.Y.'yi sakinleştirmeye çalıştı.

Atakan'ın cevap vermesine sinirlene şehir zorbaları silahlarını çıkarıp gençlerin üzerlerine doğrulttu. Gençlere, 'Kaçanı, hareket edeni vururum' diyerek tehdit eden zorbalar bu sırada Atakan'ı bayıltana kadar darp ettiler.

Gördüğü şiddete dayanamayıp bayılan Atakan Dayan yere yığılınca cebindeki cüzdan ve telefonunu alıp parkın yanında bulunan dereye atmaya çalıştılar. Bu sırada parka gelen polisler tarafından gözaltına alınan şehir eşkiyaları, 'Bizi gözaltına almanızın bir anlamı yok. 53 dosyamız var. Bununla birlikte 54 olur' diyerek tepki gösterdi.

Atatürk Şehir Hastanesi'ne götürülen Atakan Dayan, tedavi altına alınarak taburcu edildi.

EŞKIYALAR ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Şehir zorbaları ise, kendilerini hastaneye getiren polislere eşkıyalık yaptı.

Bu anları kaydeden Dayan'ın ailesi, sosyal medyada yayımladı. Görüntüler sosyal medyada büyük yankı buldu.

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan zanlılardan hem darp ettikleri Atakan Dayan hem de mukavamette bulunduğu polisler şikayetçi oldu.

Çok sayıda suç dosyası bulunan şehir zorbaları tutuklanmaları istemiyle adliyeye sevk edildiler.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal