Pendik'te Bir Kafeye Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 3 Yaralı

İstanbul Pendik'te bir kafeye gelen kimliği belirlenemeyen kişiler, silahlı saldırı gerçekleştirdi. Şahısların arasında husumet bulunduğu öğrenilirken, saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti 3 kişi yaralandı.

09.10.2020-09:50 - (Son Güncelleme: 09.10.2020-09:34) Pendik'te Bir Kafeye Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Esenyalı Mahallesi Necmettin Erbakan Caddesi üzerinde bulunan bir kafede, saat 20.00 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre daha önce aralarında husumet olan iki grup arasında tartışma çıktı. Tarafların tartıştıkları yerden ayrılmasının ardından Bilal Mukanoğlu, Adem V. , Ömer V. İle ismi öğrenilemeyen bir kişi ile birlikte Necmettin Erbakan Caddesi'nde bulunan bir kafeye oturdu. Husumetli oldukları kişiler bir süre sonra peşlerinden kafeye gelerek silahla ateş açtı. Saldırıda Bilal M. olay yerinde hayatını kaybederken, diğer 3 kişi ise yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri alırken, yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerince çevre hastanelere kaldırıldı. Hastaneye kaldırılanlardan birinin hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

Olay yerinde yaşamını yitiren Bilal M.'nin cenazesi yapılan incelemenin ardından otopsi yapılması için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Bilal M.'nin olayı haber alan yakınları sinir krizi geçirdi. Polis ekipleri, saldırının gerçekleştiği kafenin bulunduğu caddeyi şerit çekip trafiğe kapattı. Polis kaçan saldırganların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal