Palu Ailesi Hakkında İddianame Düzenlendi

Toplumda infial yaratan olaylarla gündeme gelen Palu ailesi hakkında kamu davası açıldı. İddianamede sanıklar hakkında şok suçlamalar yer aldı.

05.02.2019-11:03 - (Son Güncelleme: 05.02.2019-10:57) Palu Ailesi Hakkında İddianame Düzenlendi

Bir dönem kamuoyunu meşgul eden, Palu ailesi hakkında önemli bir gelişme meydana geldi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, kamuoyunda büyük infial yaratan bir dizi olayın faili olan aile üyeleri, tek tek gözaltına alınmasının ardından tutuklanmıştı.

Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan soruşturmanın bitmesinin ardından düzenlenen fezleke Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gerçekleştirilen inceleme sonucunda kamu davası açmaya yeterli kanıt olduğu görülerek şüpheliler hakkında iddianame düzenlendi. İddianamede ise şok suçlamalar yer aldı.

"CANAVARCA HİSLE, EZİYET ÇEKTİREREK ÖLDÜRMEK"

Düzenlenen iddanamede, şüpheli Tuncer Ustael hakkında Meryem Tahnal'ı Kocaeli Körfez ilçesinde 20 Aralık 2008 tarihinde Tasarlayarak Canavarca Hisle, Eziyet Çektirerek Öldürmek, Meryem'e ait Banka ya da Kredi Kartını İzinsiz Kullanmak, Kişinin Ölmesinden Yararlanarak Cep Telefonunu Hırsızlamak, Cebir Kullanarak Birden Fazla Kişi ile Meryem'i Hürriyetinden Yoksun Kılmak suçlarından iddianame düzenlendi.

İSA PALU, TUNCER'E YARDIMLA SUÇLANDI

Şüpheli İsa Palu hakkında kardeşi Meryem Tahnal'ın Tuncer tarafından Tasarlayarak Canavarca Hisle, Eziyet Çektirerek Öldürmek suçuna yardım, Meryem'e ait Banka ya da Kredi Kartını İzinsiz Kullanmak, Cebir Kullanarak Birden Fazla Kişi ile Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılmak suçlarından iddianame düzenlendi.

Şüpheliler Hava Palu, Ayşe Palu, Emine Ustael ve suç tarihinde yaşı küçük Suça Sürüklenen Çocuk Fatih Palu hakkında Meryem Tahnal'ın Tuncer tarafından Tasarlayarak Canavarca Hisle, Eziyet Çektirerek Öldürme suçuna yardım ve Cebir Kullanarak Birden Fazla Kişi ile Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma suçlarından cezalandırılmaları istemi ile Kocaeli 7. Ağır Ceza Mahkemesine kamu davası açıldı. Şüpheliler İsa Palu ve Tuncer Ustael hakkında suç uydurma ve 677 sayılı kanuna muhalefet suçlarından ilave kovuşturmaya yer olmadığına yönelik karar verildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal