O İlçede Bayramdan Kaynaklı Kırmızı Alarma Geçildi

Bayram tatilinden kaynaklı 1 gün kala o ilçe kırmızı alarma geçti. Trafik kontrolleri 24 saate çıkarıldı, ilçeye giren tüm vasıtalar büyük bir dikkatle arandı.

14.06.2018-18:50 - (Son Güncelleme: 14.06.2018-18:50)

Ramazan Bayramı tatilinde kaynaklı sahillerde adım atacak yer kalmadı. Rekor turist sayısıyla oteller ve turisttik oteller yüzde 100 doluluk oranına erişti.

Son yedi gündür akın akın Bodrum’a gelen tatilciler sebebiyle ilçede adım atacak yer kalmamıştı. Arefe günü Türkiye’nin birçok yerinden ve özellikle İstanbul’dan gelen tatilciler Bodrum girişinde 8 Km’ye yakın uzun kuyruklar oluşturdu.

Arabalar 20 dakikalık yeri 1 buçuk saatte kat edebildi. Bayram tatilinin merkezi yeri olan Bodrum’da geçirmek isteyen tatilciler sebebiyle otellerde yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Meşhur turizm ilçesi hem havadan, hem de karadan yerli ve yabancı turistin büyük ilgisine uğradı.

24 SAAT UYGULAMA

İlçelinin ilk giriş yeri olan Güvercinlik ve Torba trafik uygulama noktaları ise kırmızı alarma geçti. Tüm vasıtaları didik didik arayan Bodrum ilçe Emniyet Müdürlüğü polisleri ve Bodrum İlçe Jandarma ekipleri ilçede habersiz kuş uçurtmuyor.

Bodrum Belediyesi Zabıta ekipleri ise Bodrum’a girmek isteyen dilencileri ilçe girişinden geri gönderiyor. Trafik kontrolüne takılan tatilciler ise uygulamaların çok elzem olduğunu ifade ederek “Bayram yoğunluğunda bu uygulamalar çok güzel. Trafikte biraz beklesek de önemli değil çünkü güvenlik en önemli husus bizim ve ülkemiz için” diye konuştu.

UÇAK OTOBÜS EK SEFERLERİ 2 KATINA ÇIKTI

Arefe günü Milas - Bodrum hava limanı da en yoğun alanlardan biri oldu. Türk Hava Yolları Bodrum'a 39 ek sefer yaparken özel hava yolu firmalarının ise toplam 250'ye yakın ek sefer ilave ettiği bilgisine ulaşıldı. Otobüs firmaları ise ilçeye gelen otobüs sayılarını 3 katına çıkardı. Hava alanından uçakların biri inip biri kalkarken, uzun yol otobüsleri ise ilçe otogarında uzun kuyruklar oluşturdu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal