Muharrem İnce'den Dolar Açıklaması! Hedefte Kılıçdaroğlu Var

CHP'de kurultay krizi devam ederken Muharrem İnce'den önemli bir çıkış geldi. İnce yaptığı açıklamada döviz üzerinden Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak, "Muhalefetin halkımıza bir umut olamaması, mevcut idarenin sebep olduğu felaket senaryolarını daha da kötüleştirmektedir" dedi.

08.08.2018-14:44 - (Son Güncelleme: 08.08.2018-14:47)

CHP'nin 24 Haziran seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı seçtiği Muharrem İnce, doların durdurulamayan artışı ile alakalı sosyal medya sayfasından ilginç bir yorum yaptı. Şu sıralar kurultay krizinin merkezinde olan İnce, Türkiye'deki kötü durumdan kurtulmanın yolunun muhalefetin yenilenmesinden geçtiğini söyledi.

İşte İnce'nin sosyal medya sayfasından yayınladığı açıklama;

"Evet Türkiye'mizde kötü bir idare var ve maalesef muhalefet de bu kötü idarenin bir parçası. Muhalefetin halkımıza bir umut olamaması, mevcut idarenin sebep olduğu felaket senaryolarını daha da kötüleştirmektedir.

"KÖTÜ GİDİŞATTAN KURTULMANIN YOLU..."

Üstelik muhalefet kendinden başlaması gereken değişime karşı koymakta, içinde olduğumuz ağır şartlara karşı yeni bir çözüm üretilmesini olanaksız duruma getirmektedir. Ülkemizdeki kötü gidişattan çıkmanın yolu, muhalefetin yenileşerek çözüm hedefli stratejiler üretmesinden ve bunları insanımızın önüne koymasından geçmektedir.

"SİLKİNEREK ÇIKMAMIZ MÜMKÜN DEĞİLDİR"

Aklı ve vicdanı merkezinde tutan ehliyetli bir kadronun işbaşına geçerek, ekonominin gerçeklerine dayalı politikalar yapması haricinde, hızla battığımız felaketten toplanarak çıkmamız olası değildir. Bunu gerçekleştirdiğimizde faiz ve döviz kurları dengeye gelecek ve halkımızın hak ettiği refah toplumu doğrultusunda tekrar atağa kalkılacaktır."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal