Muğla'da İstismara Uğrayan 14 Yaşındaki Kız Çocuğu, Doğum Yaptı

Muğla'da kaldırıldığı hastanede hamile olduğu belirlenen ve doğum yapan 14 yaşındaki genç kızın erkek arkadaşı Selçuk Ç.'nin tecavüzüne uğradığı ortaya çıktı.

30.10.2020-09:53 - (Son Güncelleme: 30.10.2020-10:19)

Muğla'da, rahatsızlanarak götürüldüğü hastanede 38 haftalık hamile olduğu anlaşılan 14 yaşındaki genç kızın,erkek arkadaşı Selçuk Ç. tarafından tecavüze uğradığı bildirildi.

Muğla'nın Milas ilçesinde ikamet eden anne Sevgi S. ve babası Doğan A.'nın boşanmaları sebebiyle velayet davası sürdüğü için Fethiye'deki bir yurtta kalan 14 yaşındaki Y.S.A., önce intihar girişiminde bulundu.

Bunun ardından Muğla il merkezindeki çocuk destek birimine götürülen genç kız, geçen sene rahatsızlanarak Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi.

Bu sırada 38 haftalık hamile olduğu ortaya çıkan Y.S.A., ertesi gün 3 kilo 520 gram ağırlığında bir erkek bebek doğurdu.

Durumun Y.S.A'nın annesi olan 39 yaşındaki Sevgi S'ye bildirilmesi üzerine olayın detayları ortaya çıktı.

Sevgi S., kızının Fethiye'de kaldığı süreçte Milas'taki bir barda görevli Selçuk Ç.'nin istismarına uğradığını bildirip, Fethiye Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Savcılık, olayla ilgili inceleme başlattı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal