Motosikleti Çaldı! O Anlar Kamerada

Kütahya Tavşanlı'da, motosiklet hırsızlığı kuşkusuyla aranan iki şahıs yakalandı. Zanlılardan biri çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklu yargılanarak cezaevine gönderildi.

07.10.2020-10:43 - (Son Güncelleme: 07.10.2020-10:52)

Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği görevlileri, ilçede son zamanlarda meydana gelen motosiklet hırsızlığı hadisesiyle alakalı operasyon başlattı. Son olarak gece saatlerinde Kavaklı Mahallesi Sağlık Caddesinde üzerindeki motosiklet hırsızlığı ile alakalı olarak etraftaki kameralar kontrol edildi.

Olay mahallinde yer alan güvenlik kamerası kayıtlarının kontrol edilmesi neticesinde kimlikleri belirlenen A.S.K. ile T.K. yakalandı. Karakolda yapılan işlemlerinin akabinden adliyeye gönderilen zanlılardan A.S.K adli kontrol koşuluyla özgür bırakılırken, T.K. de çıkarıldığı mahkemede hakim tarafından tutuklanmasına karar verilerek Tavşanlı T Tipi Cezaevi’ne gönderildi.


İlçe Emniyet görevlileri vatandaşlara motosikletlerin üstünde anahtar bırakmaması dışarıdaki motosikletlerini branda ile saklamasını veya kamera gören noktalara park etmeleri için uyardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal