Mersin'de 7 Kişinin Öldüğü Alkol Zehirlenmesi Olayında 6 Kişi Gözaltına Alındı

Mersin'de son bir hafta içinde 7 kişinin hayatını kaybettiği, onlarca kişinin hastanelerde tedavi altına alındığı sahte alkol zehirlenmesi ile alakalı 6 şüpheli gözaltına alındı.

04.07.2019-12:13 - (Son Güncelleme: 04.07.2019-13:06)

Mersin'de son bir hafta içinde 7 kişinin hayatını kaybettiği, onlarca kişinin hastanelerde tedavi altına alındığı sahte alkol zehirlenmesi ile alakalı 6 kişi gözaltına alındı. Zehirlenmelerin ise sahte etil alkol içine konulmuş metanolden kaynaklandığı bildirildi. Olayın sorumlularından olduğu belirlenen 1 kişinin daha arandığı belirtildi.

Peş peşe meydana gelen sahte alkol ölümlerinin sonrasında çalışma başlatan Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği birimleri, ölenlerin yakınlarından aldıkları bilgiler çerçevesinde merkez Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde bulunan 3 tekel büfesine operasyon yapıldı.

ÖLÜMLERİN NEDENİ

Buralarda arama yapan polisler, 17 tane 1 litrelik sahte etil alkol ele geçirdi. Ele geçirilen sahte etil alkollerin yapılan laboratuvar analizinde, içerisinde 'metil alkol' olduğu, yaşamlarını yitiren vatandaşların da "metanol" zehirlenmesi sebebiyle öldükleri bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal