Komşularıyla Tartışan Kadın İntihara Kalkıştı

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde komşuları ile tartışan Gülşen T. cama çıkarak intihar etmeye kalkıştı. 1 saatlik çabanın ardından kadını ikna edemeyen polis ekipleri çilingirle girdikleri evde kadını etkisiz hale getirdi.

19.04.2019-13:46 - (Son Güncelleme: 19.04.2019-14:25) Komşularıyla Tartışan Kadın İntihara Kalkıştı

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde komşularıyla tartıştığı öne sürülen Gülşen T., evinin penceresine çıkarak, intihara kalkıştı. Polis, itfaiyeye siren çaldırarak girdiği evde, kadını pencereden çekerek, indirdi.

Gençlik Mahallesi Seylap Evleri 1'inci Ara Sokak'taki bir apartmanda ikamet eden Gülşen T. öne sürülene göre komşuları ile tartıştı. Tartışmanın sonrasında da 3'üncü katta olan evinin penceresine giderek, intihara kalkıştı. Vatandaşların ihbarı ardından bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık birimi gönderildi. İtfaiye birimleri, Gülşen T.'nin atlama olasılığına karşı pencere altına branda çekerek, tedbir aldı. Polis birimleri de kadını pencereden inmesi için ikna etmeye uğraştı. Fakat ikna uğraşları sonuç vermedi. Bunun ardından Gülşen T.'nin eşi ve oğluna haber verildi. İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca da olay yerine giderek, kadını ikna çabalarına katıldı.

Yaklaşık 1 saat devam eden uğraşlara karşın Gülşen T. ikna edilemedi. Polis de kilitli olan kapıyı açmak için çilingir çağırdı. Çilingirin kapıyı açma sesini duymaması için itfaiye birimlerine siren çaldıran polis, eve girdi ve şaşkınlığından yararlandığı kadını, pencereden çekerek, indirdi.

Gülşen T., Lüleburgaz Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal