Kayseri'de Yedi Yaşındaki Kız Çocuğuna Sarkıntılık Yaptı

Bina görevlisi olarak çalışan kadının yedi yaşındaki kızına cinsel taciz uygulayarak tutuksuz yargılanan 59 yaşındaki kişi, fiil 'sarkıntılık' seviyesinde kaldığı sebebiyle dört sene iki ay hapis cezasına çarptırıldı.

10.11.2020-17:54 - (Son Güncelleme: 10.11.2020-17:53) Kayseri'de Yedi Yaşındaki Kız Çocuğuna Sarkıntılık Yaptı

Nisan ayında Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde anne F.P. bina içinde temizlik yaptığı esnada, apartmanda yaşayan 59 yaşındaki Ömer D.'nin, kızı R.P.'yi kenara çekip, hem yanağından hem de dudağından öptüğü ana tanık oldu.

Anne F.P.'nin şikayetinin ardından Ömer D. ile ilgili 'çocuğun cinsel istismarı' kabahatinden dava açıldı.

Kayseri üçüncü Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki mahkemenin hüküm duruşmasında Ömer D. ve F.P. ile kızı R.P. hazır halde yer aldı.

Şikayetçi olduğunu dile getiren anne F.P., 'Kızımı köşeye çektiğini gördüm. Bağırdım. Ardından merdivenlerden yukarı çıkmaya başladı.' ifadelerini kullandı.

Daha önce verdiği ifadelerini yinelediğini ve söyleyeceği bir şey olmadığını belirten zanlı Ömer D. de, 'Cinsel amaçla hareket etmedim. Yanımda eşim de vardı. Suçlamaları kabul etmiyorum. Beraatimi istiyorum.' şeklinde konuştu.

İYİ HAL İNDİRİMİNDEN YARARLANDI

Mahkeme kurulu, zanlı Ömer D.'nin fiilinin 'sarkıntılık' çerçevesinde kaldığına karar vererek, 'çocuğun basit cinsel istismarı' suçundan iyi hal indirimi ile dört sene iki ay hapis cezasına hükmetti.

Kurul, Yargıtay sürecini göz önünde bulundurarak zanlının tutuksuzluk halinin sürmesine karar verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal