Karısı Tarafından Bıçaklanan Adamdan Gazetecilere: Karısı Tarafından Bıçaklanan Erkek Mağdur

Antalya'da karısı tarafından bıçaklandığını iddia eden polise haber verdi. Bu sırada gazetecilerin kendisini çektiğini fark eden adam, "Yaz gazeteci; karısı tarafından bıçaklanan erkek mağdur" dedi.

18.03.2019-11:04 - (Son Güncelleme: 18.03.2019-11:52) Karısı Tarafından Bıçaklanan Adamdan Gazetecilere: Karısı Tarafından Bıçaklanan Erkek Mağdur

Antalya'da karısı tarafından kalçasından bıçaklandığını öne süren adam, kendisini kaydeden basın mensuplarına, "Yaz gazeteci; karısı tarafından bıçaklanan erkek mağdur" dedi.

Olay, Kepez ilçesi Yenidoğan Mahallesi 3066 sokaktaki bir apartmanda saat 16.30 sularında oldu. Alınan bilgiye göre, 2 çocuk sahibi S.T. ve K.T. evlerinde tartışmaya girişti. Tartışmanın büyümesinin sonrasında S.T., kalçasından bıçaklandığı iddiasıyla polisi aradı. İhbarın sonrasında eve gelen polis, her iki tarafı da evden dışarı çıkardı. Polisler, K.T.'nın ifadesine başvurdu. Bu esnada kalçasından bıçaklandığını iddia eden S.T. apartman bahçesinde beklerken, K.T. de eşinin kendisini bıçakladığını iddia etti.

"YAZ GAZETECİ"

K.T., olaya şahit olduğu iddia edilen küçük yaştaki oğluyla beraber ifadesi alınmak için polis merkezine götürüldü. Karısına öfkeli olan S.T., ifade için polis merkezine götürülürken gazetecilere, "Yaz gazeteci. Karısı tarafından bıçaklanan erkek mağdur" dedi.

SUÇ ALETİ BIÇAĞA EL KONULDU

Evde inceleme gerçekleştiren polis, suç aleti olduğu iddia edilen bıçağa el koydu. Hafif yaralı olan S.T. ise seker adımlarla polis otosuna bindirilerek önce hastaneye sonrasında ifade için polis merkezine götürüldü.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal