Karaman'da 4 Çocuk Annesi Eski Eşi Tarafından Pompalı Tüfekle Vuruldu!

Karaman'da çocuklarını göstermeyen eski kocası tarafından tüfekle vurulan genç kadın, o anları görüntüledi.

11.11.2020-14:38 - (Son Güncelleme: 11.11.2020-15:05) Karaman'da 4 Çocuk Annesi Eski Eşi Tarafından Pompalı Tüfekle Vuruldu!

Karaman'da kadına şiddet olayları yine boy gösterdi!

4 çocuk annesi Özgen Karharman, şiddet gördüğü gerekçesiyle evi terk etmiş ve eşine boşanma davası açmıştı.

Anne Özgen, çocuklarını görmek için evine döndüğünde boşanma aşamasında olan eşinin tüfekle beklediğini gördü.

Özgen Karharman'ı çocuklarını görmesi için eve çağıran saldırgan eski eş Hakan Karharman, genç kadına tuzak kurdu.

Aktarılan bilgiye göre, Özgen Karharman eve gittiğinde eşi Hakan Karharman tarafından "Sen otur ben çocukları alıp, geleyim'' ifadesiyle karşılandı.

Bunun üzerine dışarı çıkma girişiminde bulunan anne, eski eşinin kendine saldırmaya hazırlandığını görünce eline telefon alıp o anları fotoğrafladı.

Buna rağmen kaçmayı başaramayan Özgen Karharman, saldırgan eşi tarafından tüfekle sağ ayağından vuruldu.

Olay yeri görgü tanıklarının ihbarı üzerine  Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Özgen Karharman, buradan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne gönderildi.

Olayın ardından başlatılan soruşturma sonucunda firari saldırgan Hakan Karharman tutuklandı.

Vurulan Özgen Karharman'ın annesi Özlem Şahin, kızının sağ bacağını tam olarak kullanamayabilme ihtimalinin yüksek olduğunu aktardı.

Kızının, damadının şiddetine düzenli olarak maruz kaldığını belirten Şahin, ''Kızıma sürekli şiddet uyguluyordu. Kızım evi terk edip, bizim yanımızda yaşamaya başladıktan sonra beni ve oğlumu da öldürmekle tehdit etmişti. Hatta kızımı da sakat bırakacağını söylüyordu. Boşanma davaları ertelenince, kızıma anlaşmalı boşanabileceklerini söyleyip, çocuklarını son kez görebilirsin diye, Karaman'a çağırmış'' ifadelerini kullandı.

Kızını gitmemesi için uyardığını söyleyen anne, ''Ancak, annelik duygusuyla hareket edip, çocuklarını görmeye gitti. Doktorlar, kızımın sakat kalma oranının yüksek olduğunu söyledi. Sonuçta bizim hayatımızı mahvetti, kızımı da yüzde seksen sakat bıraktı. Ben Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum, Adalet Bakanımıza sesleniyorum, lütfen bunlara adil bir şekilde ceza gelsin. Suçlular dışarıda olmasın, annelerimiz ağlamasın, evlatlarımız ağlamasın"dedi.

3 DÖRT DEFA BIÇAKLADI

Eski damadı tarafından kızının daha evvel de bıçaklandığına işaret eden baba İsmet Aktaş, ''Kızımı daha önce 3-4 defa bıçakladı. Kızım şikayetçi olmuştu, ancak çocuklarını düşünerek, şikayetinden vazgeçti. Yaklaşık 8 ay önce de yine bıçakla yaraladı. Kızım da evi terk edip, annesinin yanına yerleşti. Daha sonra boşanma davası açtı. Geçtiğimiz günlerde de İzmir'de boşanma davası vardı. İzmir depremi nedeniyle de mahkeme ertelendi. Hakan, 'Gel anlaşarak, boşanalım' diyerek, kızımı kandırıyor. Kızım İzmir'den çıkıyor, Karaman'a geliyor. 'Gel çocuklarını son bir kez gör' diyerek, kızıma komplo kuruyor. Silahı, her şeyi ayarlıyor ve silahı kızımın kalbine doğru dayıyor. Kızım da o esnada eliyle silaha müdahale edince silah ateş alıyor ve bacağından yaralanıyor. Bile bile tasarlayarak, kızımı öldürmeye götürüyor. Adalet yerini bulsun, analar ölmesin istiyorum'' diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal