Kadir Doktorluk Hayallerinden Vazgeçmedi

Karısına şiddet uygulayan adama müdahalesi neticesinde mahkum olan Kadir Şeker, eğitimine devam etmek istiyor.

18.02.2020-11:33 - (Son Güncelleme: 18.02.2020-11:27) Kadir Doktorluk Hayallerinden Vazgeçmedi

Ayşe D.’ye şiddet uygulayan Özgür Duran’a müdahale ettiği esnada yaşamını yitirmesine sebep olan Kadir Şeker'in davasının nasıl sonuçlanacağı, Türkiye gündeminde en fazla merak edilen konular içinde...

Tutuklandığı esnada 'Doktor olacakken mahkum oldu' haberleriyle de gündeme oturan Kadir, doktorluk hayalinden vazgeçmedi.

DERSLERİNDEN GERİ KALMAK İSTEMİYOR

Şeker, göz altına alınmasından sonra derslerinden geri kalmamak için ailesinden üniversite sınavına hazırlandığı ders kitapları ve sevdiği kitapları istedi.

Şeker'e, ayrıca Adalet Bakanlığı aracılığıyla, Ceza İnfaz Kurumları’nda öteki mahkumlara olduğu talebi üzerine eğitim birimince üniversite sınavına hazırlanması için eğitmen ile beraber destek olunduğu öğrenildi.

Şeker’in, hem kendi kitaplarından hem de cezaevi aracılığıyla verilen kaynaklarla üniversite sınavına çalışmaya devam ettiği öğrenildi.

DİNİ EĞİTİM TALEP ETTİ

Şeker’in, aynı zamanda psikolojik yardım ve isteği üzerine dini eğitim de aldığı aktarıldı.

Diğer yandan soruşturmanın, Cumhuriyet Başsavcılığı aracılığıyla en küçük detayına kadar incelenerek yürütüldüğü ve kısa süred içerisinde sonuçlanmasının beklendiği aktarıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal