İYİ Parti'den İstifa Eden İsmail Ok'tan Meral Akşener'e Sert Sözler

İYİ Parti'de yaşanan çözülme sürecine adını yazdıran İsmail Ok, partiden ayrılma nedenlerini tüm detaylarıyla açıkladı.

23.06.2020-10:25 - (Son Güncelleme: 23.06.2020-10:35) İYİ Parti'den İstifa Eden İsmail Ok'tan Meral Akşener'e Sert Sözler

İsmail Ok, Partiden ayrılma sebebine yönelik önemli açıklamalar gerçekleştirdi.

İyi Parti'nin kurucu üyeleri arasındayken bir anda partiden ayrılma kararını duyuran İsmail Ok, partiye olan inancını yitirdiğini belirterek , Meral Akşener'e karşı gardını almıştı.

İsmail Ok, önceki akşam Tarafsız Bölge adlı programa konuk olarak Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtlayan Ok, şubat ayında ayrıldığı İYİ Parti'ye yönelik kritik açıklamalar yaparken istifa nedenini ise detaylarıyla açıkladı. 

"AKŞENER İLE KONUŞTUKTAN SONRA PARTİDE KALAMAYACAĞIMI ANLADIM"
Meral Akşener ile arasında geçen bir konuşmanın ardından daha fazla partide barınamayacağını kaydeden İsmail Ok, Meral Akşener'in ülkücüler için dile getirdiği ifadelere yer verdi.

Bunun yanı sıra İYİ Parti'nin HDP ile ittifakından rahatsız olduğunu Akşener'e söylediğini aktaran İsmail Ok, şöyle konuştu: "Akşener'e şu soruyu sordum. Biz CHP ile ittifakız. Ama CHP'nin de görülüyor ki HDP ile bir iş birliği var. Dolayısıyla ben bundan rahatsızlık duyuyorum, bunu kabul edemem ve bunu devam ettiremem dedim.

Sayın Akşener de bunun üzerine '1- Hala yerel yönetim şeyini aşamamışsınız' dedi. '2- Ülkücüler belediyelerden iş istemiyorum demiyor ama' dedi. Ve bu söz benimle mezara gidecekti fakat söylüyorum; 'Ülkücüler hiçbir şey üretmiyor' dedi."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal