İşçileri Sokağa Çağıran Kılıçdaroğlu'na Bahçeli'den Çok Sert Yanıt

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun işçileri sokağa davet etmesi ile alakalı "Sarı yelek terörüne özenen varsa bedelini çok ağır verir" dedi.

12.12.2018-12:21 - (Son Güncelleme: 12.12.2018-15:21)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'daki İnsan Hakları ve Adalet Çalıştayı'nda gerçekleştirdiği konuşmada işçilere "Sokağa çıkın" çağrısı yaptı. Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamasından saatler sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den sert bir açıklama geldi. Yazılı basın açıklaması gerçekleştiren Bahçeli, "Sarı yelek terörünü hayal eden varsa bedelini çok ağır öder" dedi.

Devlet Bahçeli, Mart 2019'da gerçekleştirilecek yerel seçimlere ve Fransa'daki Sarı Yelekliler'e ilişkin olarak açıklamalar yaptı.

'GEZİ DÜŞÜ KURAN VARSA PİŞMAN OLUR'

CHP-HDP ve İYİ Parti'den meydana geldiğini söylediği 'Zillet İttifakı'na değinen Bahçeli, "Bugün zillet ittifakı rezaletin içindedir. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri için son kozlarını masaya koydular. 1 Nisan sabahı Türkiye için yeni bir kurgu gerçekleştiren, yeni bir Gezi hayali kuran, yeni bir sokak hareketi düşünene varsa kuşku yok ki buna pişman olacaktır. Masum isteklerin seslendirilmesi için sokağı adres gösterenler, bunu da televizyon ekranlarından fütursuzca yapanlar fitne tetikçiliğinin neticelerine katlanacaklardır" dedi.

Bahçeli, şöyle devam etti:

"SARI YELEK GİYEN, ÇIPLAK YATMAYI GÖZE ALIR"

"Daha önce ifade ettim, bir defa daha söylüyorum, CHP-HDP-İYİ Parti ve diğer mayası bozuk ortakları demokrasi harici arayışlarla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni berhava etmeyi hedefliyorsa, 12 Eylül arefesi koşulları bu mankurtlara ikazla anımsatmayı tarihi bir vazife addederim. Fransa'yı baştan aşağı saran ve diğer Avrupa devletlerine sıçrayan sarı yelek terörüne özenen varsa, bunun bedelini çok ağır vereceklerini de şimdiden söylemek isterim. Sarı Yelek giyen çıplak yatmayı göze almalı. Bu işin şakası yoktur. Konu beka konusudur. Konu Türkiye konusudur. Adalet Bakanlığının önüne sandalye koyup oturmak için rest çekenler, YSK'yı kuşatmadan konuşanlar, zoru görünce kaçacak delik arayanlar vakit geç olmadan ayaklarını denk almalılar."

'MHP, SEÇİMLERE 3-5 BELEDİYE FAZLA ALIRIM DİYE YAKLAŞMIYOR'

"Milliyetçi Hareket Partisi 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri'ne üç belediye fazla alırım, beş belediye eksik alırım tavrı ile yaklaşmıyor, yaklaşmayacaktır. 1 Nisan 2019 sabahı Türkiye'nin başına çorap örmek için hazırlık gerçekleştiren, el ovuşturan, sarı rüyalar gören kim veya kimler varsa karşılarında bizi görecekler."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal