İnfaz Düzenlemesi İle Alaattin Çakıcı Tahliye Olacak

Coronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere bir yenisi daha eklendi. TBMM'den geçen infaz düzenlemesi ile Alaattin Çakıcı'ya da tahliye ihtimali doğdu.

14.04.2020-18:02 - (Son Güncelleme: 14.04.2020-17:48) İnfaz Düzenlemesi İle Alaattin Çakıcı Tahliye Olacak

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını birçok ülkede olduğu gibi ülkemizdeki yaşamı da etkiledi. Özellikle diğer ülkelerde olduğu gibi cezaevinde bulunanlar için de bir düzenleme yapıldı. İnfaz yasasının TBMM'den geçmesi ile birlikte, yaklaşık olarak 90 bin kişinin tahliye edilmesi bekleniyor.

 

Bu yasa ile birlikte Alaattin Çakıcı'nın da tahliye olma ihtimali doğdu. Haberler'de yer alan habere göre, Alaattin Çakıcı, tahliyesi için hazırlıklarını yaptı. 

İnfaz düzenlemesi henüz Resmi Gazete'de yayımlanmazken, Çakıcı'nın bu gece yarısı ya da en geç yarın cezaevinden çıkması bekleniyor. 

Tedbirler kapsamında cezaevi önünde kalabalığa izin verilmeyecek.

SEYAHAT BELGESİ VERİLECEK

Tahliye sırasında coronavirüs önlemlerine de dikkat edilecek. Özellikle sosyal mesafe kuralı sorunsuz olarak uygulanacak. Öte yandan, iller arası seyahat kısıtlaması nedeniyle tahliye olanlara sorun yaşamamaları için cezaevinden çıkmadan seyahat izin belgeleri verilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal