İnegöl'de 10 Gün Önce Evden Çıkan Genç Kızdan Haber Alınamıyor

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 10 gün önce bir araca binerek uzaklaşan Selen Sarı'dan 10 gündür haber alınamıyor. Ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu genç kızın düğün hazırlığı yaptığı öğrenildi.

21.06.2018-14:50 - (Son Güncelleme: 21.06.2018-14:41) İnegöl'de 10 Gün Önce Evden Çıkan Genç Kızdan Haber Alınamıyor

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde 10 gün evvel evlerinin önünde araca bindiği söylenen 18 yaşındaki Selen Sarı sırra kadem bastı. Evlilik hazırlığı yaptığı öğrenilen Sarı'nın ailesi, kızlarının can güvenliğinden endişe duyuyor.

DHA'nın aktardığına göre, İnegöl ilçesi Yeniceköy Mahallesi'nde ikamet eden Beyhan ve Tarık Sarı çiftinin kızları Selen, 10 gün evvel evden ayrılıp, bir araca binerek gitti. Selen Sarı akşam eve gelmeyince, aile İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek kayıp başvurusu yaptı. Kızlarının temmuz ayında yapmayı düşündükleri düğünü için hazırlık yaptığını söyleyen baba Tarık Sarı, "Selen evin önünden bir araca bindi. O günden beri kendisinden hiçbir haber alamadık. Görenlerin jandarmaya haber vermesini talep ediyoruz" diye konuştu.

Jandarma birimlerinin, Selen Sarı'nın cep telefonuyla son konuştuğu kişilerin belirlenmesi için çalışma başlattığı öğrenildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal