Ağrı'da Kaybolan Çocukla İlgili Flaş Gelişme

Bayramın birinci günü kaybolan ve halen bulunamayan 3,5 yaşındaki Leyla Aydemir ile ilgili flaş bir gelişme oldu. Gizli numaradan çocuğun amcasını arayan bir kadın, "Leyla elimizde. Başınız sağ olsun" dedi.

21.06.2018-14:32 - (Son Güncelleme: 21.06.2018-14:35) Ağrı'da Kaybolan Çocukla İlgili Flaş Gelişme

Ağrı’nın Bezirhane köyünde bayramın ilk günü kaybolan 3,5 yaşındaki Leyla Aydemir bulunması için çalışmalar ara verilmeden devam ederken Leyla’nın amcası Yusuf Aydemir’e gizli numaradan gelen bir telefon güvenlik birimlerini harekete geçirdi.

Leyla’nın amcasına gelen bir telefon ise güvenlik ekiplerini harekete geçirdi. Gizli numaradan geln çağrıda kadın, “Leyla bizimle. Başınız sağ olsun” dedi. Ağrı'nın Bezirhane köyünde bayramın ilk günü kaybolan 3,5 yaşındaki Leyla Aydemir, Jandarma Genel Komutanlığından sevk edilen kadavra ve ceset arama köpeğinin de yardımı ile yedinci günde sazlık ve bataklık arazide tarandı. Aydemir'in köyde gidebileceği yerler, uzman birimler eşliğinde tekrar arandı.

Arama çalışmalarından bir netice çıkmazken birimlerin, köy haricindeki yerlerde de küçük Leyla'yı arama faaliyetlerini sürdürdüğü açıklandı.

Leyla’nın kaybolmasının sonrasında köyde çocuklar tedirgin oldu. Leyla’nın bir otomobille kaçırıldığına yönelik iddialarda bulunan çocuklar, ailelerinin yanından uzağa gidemez oldu.

Çocuklar, “O gün yanımıza yaklaşan beyaz minibüsteki şahıslar, 'Gelin size şeker verelim' dediler. Biz korkup kaçınca, onlar da köyden hızla kaçtı" dediler.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal